25. Sziget fesztivál - 4,5. felvonás - Corn & Soda

25. Sziget fesztivál – 4,5. felvonás

Kicsit több, mint egy hete az Európa színpad műsora több, mint harminc fellépővel bővült, a szervezők ezen a héten újabb neveket jelentettek be a 25. Sziget fesztivál műsorába.
Először is, hogy kronológikus sorrendben haladjunk, itt a 32 új előadó az Európa színpadról:

Alma (FIN), Bazzookas (NL), Biga Ranx (F), The Bombay Royale (AUS), Brutus (B), Bruttó (UA), Bubituzak (TR), The Charm The Fury (NL), Clément Bazin (F), Cosmo (I), Dremen, DJ Rein (P), Elle Exxe (UK), Full Trunk (IL), Greetings Sugar (RO), Irah (DK), Käptn Peng & Die Tentakel von Delphi (D), Kinsfolk (SK), Klara & The Pop (CZ), Klangstof (NL), Le Luci della Centrale Elettrica (I), Leyya (A), Lola Marsh (IL), Mother’s Cake (AT), Motorpsycho (NO), Naaman (F), Nemo (CH), Oligarkh (RUS), Puggy (B), Riky Rick (SA), Roosevelt (D), Tre Allegri Ragazzi Morti (I), Van Holzen (D), Zoo (E).

Most pedig jöjjön az új line-up. Kilenc új nevet kaptunk, egyre biztosabb vagyok benne, hogy idén sem a headlinerek lesznek a kedvenceim.
Wiz Khalifa, amerikai rapper,zeneszerző és színész valószínűleg főműsoridős fellépő lesz. Tavaly a VOLT fesztiválon lépett fel, remélhetőleg villant majd néhány új szerzeményt új készülő albumáról. Amit biztos hallhatunk az a világ jelenleg egyik legsikeresebb száma, amit a rapper Paul Walker emlékére írt.

A londoni Rita Ora is fordul majd egyet-kettőt a Nagyszínpadon. A britek Rihannája remélhetőleg kevésbé lesz elkeserítő, mint a tavalyi görlpávör képviselője.

Az indie vonalat a szintén brit The Courteeners és a The Vaccines is erősíti, míg a soulosabb vonalről Alex Clare tér vissza a Sziget színpadára.

Az elektronikus zene rajongóinak sincs oka aggodalomra, a holland Paul van Dyk és BassJackers is a line-upba került, valamint Dimension és a francia Her is lenyom egy bulit a 25. Szigeten.

Jegyek a megszokott helyeken, a nagyobb jegyértékesítő irodákban és a Sziget hivatalos oldalán kaphatóak.

Diákprogram idén is van, aki teheti éljen vele.

Ez is tetszeni fog...