A Bourne-franchise folytatódik! - Corn & Soda

A Bourne-franchise folytatódik!

CrossBourne_620_081012A hét elején jelent meg a hír, miszerint Matt Damon és Paul Greengrass rendező Damon lehetséges visszatéréséről tárgyalnak a Bourne-franchise-ba. A legnagyobb kérdés az, hogy mi fog történni Jeremy Rennerrel, ha Damon visszatér. Az Avengers sztárja helyettesítette Damont a 2012-es The Bourne Legacy című filmben, és ha igazak a pletykák, az új filmben már nem kap szerepet Renner.

Az újabb Bourne film jelenleg is készül, és amíg nem jutnak megállapodásra Damonnel és Greengrasszel, addig ez így is marad. A két project jelenleg két külön úton jár, és a cél az lenne, hogy egyesítsék azokat, hogy mindenki jól járjon, de egyelőre még csak találgatásokról hallani. Még nem tudjuk, kinek jó hír ez, de egyes felmérések szerint a közönség nincs elragadtatva Damon és Greengrass lehetséges visszatérésétől. A rendező mellesleg beszállt egy produkcióba a 20th Century Fox-szal Richard Jewell történetéről, aki 1996-ban az atlantai nyári olimpián ott dolgozó biztonsági őrként felfedezett egy robbanószerrel töltött hátizsákot, majd értesítette a rendőrséget, és még azelőtt sikerült kiüríteniük a helyszínt, mielőtt a bomba felrobbant volna. Később őt vádolták a bomba telepítésével, de miután megtalálták az eredeti elkövetőt, felmentették a vádak alól. Az a találgatás is szárnyra kapott, miszerint a jövőbeli Bourne csak egy stratégia arra, hogy a Fox zöld lámpát adjon ehhez a filmhez.

Jelenleg a The Bourne Legacy sequele, a Bourne 5 körül még mindig zajlanak a munkálatok, 2016. július 15-re tervezik a produkció kezdetét, azonban a Damon-Greengrass tárgyalások minden időpontot kérdésessé tettek.

Ez is tetszeni fog...