Alakul a Suicide Squad szereplőgárda - Corn & Soda

Alakul a Suicide Squad szereplőgárda

suicide-squad főSokáig csak pletykaként keringett a hír, tegnap aztán Greg Silverman megerősítette, hogy a  Suicide Squad lesz a DC Entertainment és a Warner Bros.  következő nagy akciója. A Marvelután szabadon ők is csinálnak egy filmet, ami a főgonoszokat gyűjti össze. 

Az új filmet David Ayer (Fury) rendezi majd és a forgatókönyvön is ő munkálkodik,  és tegnap végre a főszereplőkről is nyilatkozott a WB elnöke, Greg Silverman. Elég pofás szereplőgárda jött össze, olyan nevekkel, mint a kétszeres Oscar jelölt, Deadshot – Will Smith (A boldogság nyomában, Ali), Rick Flagg – Tom Hardy (A sötét lovag – Felemelkedés),  Harley Quinn – Margot Robbie (A Wall Street farkasa), Joker – Jared Leto Oscar díjas színész, , zenész (Mielőtt meghaltam, Requiem egy álomért), Boomerang – Jai Courtney (A beavatott) és Enchartness – Cara Delevingne modell (Anna Karenina) személyében.
A producerek sora is bíztató, köztük lesz Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson és Geoff Johns, a forgatókönyv producere pedig Charles Roven (Sötét lovag trilógia, Batman v Superman) és Richard Suckle (Amerikai botrány).
A pletykák még Jesse Eisenberget is emlegették Lex Luthorként, de ezt még nem erősítette meg a WB.

suicide squad

 

Ez is tetszeni fog...