Az Experidance vezetősége reagált a cikkünkre, ők mást mondanak - Corn & Soda

Az Experidance vezetősége reagált a cikkünkre, ők mást mondanak

A tegnap megjelent cikkünkre, melyben azt a hozzánk eljutott információt közöltük, hogy feloszlik a népszerű tánctársulat, az Experidance, reagált a társulat vezetősége. Reakciójukat változtatás nélkül közöljük.

HIVATALOS EXPERIDANCE PRODUCTION SAJTÓNYILATKOZAT

A Corn&Soda weboldalán tegnap, 2019. április 17-én este megjelent, Rátkai Zsófia által jegyzett cikkben megjelenteket EGYÉRTELMŰEN ÉS HATÁROZOTTAN CÁFOLNI KÍVÁNJUK, és határozottan visszautasítjuk azt az újságírói felületességből eredő, életműveket, brand-eket romboló és bomlasztó magatartást, amely egy negatív médialavinát indított meg az ExperiDance immár 19 éves formációja körül, úgy, hogy a benne írottaknak megfelelő tartalmú nyilatkozatot egyik tulajdonos sem adott a sajtó részére!

Megjelent cikk vonatkozásában ezúton nyilatkozunk az alábbiakról:

  • A társulat tulajdonosai nem döntöttek a társulat felbomlása mellett, erre vonatkozóan tulajdonosok között semmilyen belső tárgyalás nem történt.
  • A repertoár bemutatása időszakosan lett csak leállítva, melynek oka nyolc kiváló, tapasztalt táncművész rövid időn belüli távozása, akiknek többsége fajsúlyos, többnyire szólista szerepeket töltött be a darabjainkban. A színpadi minőség tekintetében a művek megnyirbálásával, csak félig felkészült szereplőkkel nem kívánunk színpadra állni, ebben nem kívánunk kompromisszumot kötni magunkkal, hiszen ezzel azonnal becsapnánk a leghitelesebb véleményformálóinkat, a nézőinket!
  • A főszerepek visszapótlása az ExperiDance székházának professzionális próbatermi körülményei között jelenleg is zajlik.
  • A társulat aktivitását napi szinten szervező szakmai és értékesítő menedzsmentnek nincs tudomása arról, hogy Román Sándornak lenne egy „újonnan szerződött” tánctársulata. Román Sándor ugyanazokkal a táncművészekkel dolgozott az elmúlt héten, időszakban is, akikkel az elmúlt egy évben is dolgozott.
  • A társulat minden erejével és tudásával arra törekszik, hogy számtalan szerződéses kötelezettségének eleget téve mielőbb újra színpadra lépjen, olyan minőségben, mely minőség alapján anno kiérdemelte nézőitől a „Ritmus Ünnepe” kitüntető jelzőt!

AZ EXPERIDANCE PRODUCTION TULAJDONOSAI ÉS MENEDZSMENTJE

A nyilatkozatot nem kívánjuk kommentelni, ám azt megjegyeznénk, hogy kolléganőnk nem járt el felületesen, csupán azt írta le, amit felé közöltek.

Az ExperiDance Produkció változtatott a hivatalos sajtónyilatkozatán, így azt is közzétesszük, de természetesen a fentebbi eredetit is meghagyjuk. A két szöveg között észlelhető némi különbség.

HIVATALOS EXPERIDANCE PRODUCTION SAJTÓNYILATKOZAT

A mai napon számos sajtóorgánum weboldalán megjelent, társulatunk megszűnéséről szóló híreket EGYÉRTELMŰEN ÉS HATÁROZOTTAN CÁFOLNI KÍVÁNJUK! A repertoár bemutatása időszakosan lett csak leállítva, melynek oka nyolc kiváló, tapasztalt táncművész rövid időn belüli távozása, akiknek többsége fajsúlyos, többnyire szólista szerepeket töltött be a darabjainkban. A színpadi minőség tekintetében a művek megnyirbálásával, csak félig felkészült szereplőkkel nem kívánunk színpadra állni, ebben nem kívánunk kompromisszumot kötni magunkkal, hiszen ezzel azonnal becsapnánk a leghitelesebb véleményformálóinkat, a nézőinket! A főszerepek visszapótlása az ExperiDance székházának professzionális próbatermi körülményei között jelenleg is zajlik. A társulat minden erejével és tudásával arra törekszik, hogy számtalan szerződéses kötelezettségének eleget téve mielőbb újra színpadra lépjen, olyan minőségben, mely minőség alapján anno kiérdemelte nézőitől a „Ritmus Ünnepe” kitüntető jelzőt!

AZ EXPERIDANCE PRODUCTION MENEDZSMENTJE

Fotó: jegy.hu

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] Update: Az Experidance vezetősége reagált a cikkünkre, ők mást mondanak. […]