Batman v Superman nyereményjáték eredményhirdetés - Corn & Soda

Batman v Superman nyereményjáték eredményhirdetés

Múlt héten lezárult a Fantasmania Batman v Superman nyereményjáték és eredményt is hirdettek.

A szerencsések ezúttal Szuhanek Dániel, aki az általa választott Batman figura új tulajdonosa lett a másik nyertesük pedig Murányi Anikó, aki a Magyar Szuperhős Mesék 2. szám bónusz nyereményt kapta.

nyertes-1 gyozelem batmannel

nyertes-2 magyar szuperhos mesek 2 szam nyertes

 

 

 

 

 

 

 

 

Amennyiben most nem te nyertél nem kell elkeseredni. A srácok sűrűn hirdetnek új játékot, aminél talán több szerencséd lesz. Érdemes őket nyomon követni a Facebookon, hogy a lehető leghamarabb értesülj az új nyereményjátékokról, de természetesen mi is beszámolunk róluk. Akkor sincs viszont minden veszve ha neked pont ezekre a figurákra fájt volna a fogad, mert Batmant ITT, Supermant pedig ITT találod.

Ezen felül a Fantasmania még a játék során feltett kérdésre kapott válaszokból egy jópofa grafikont is összedobott.

batman-vs-superman-ki-gyozne

Ahogy láthatjátok, a verseny elég szoros volt, annak ellenére, hogy több Batman rajongó is arra számított, hogy Gotham komor védelmezője elsöprő előnnyel nyer majd. A többség azért szupererő nélkül is őt tartja esélyesebbnek, így Batman nyerte meg a virtuális küzdelmet a szavazatok 52%-ával. Superman is tiszteletreméltó 43,7%-ot kapott, ezért neki sem kell szégyenkeznie. Az “Egyéb” kategória pedig olyan kreatív ötleteknek adott otthont, mint “Galaxisfaló”, “Aquaman”, “Ash” vagy éppen “Chuck Norris”, ugyanis az imént felsoroltak mind-mind az űrlapon valóban leadott válaszok voltak! 🙂 (Fantasmania)

Ez is tetszeni fog...

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian