BOLDOGSÁG & PEARLESQUE táborok - néhány nap, ami csak a nőkről szól! - Corn & Soda

BOLDOGSÁG & PEARLESQUE táborok – néhány nap, ami csak a nőkről szól!

PEARLESQUE

Gyere el a BOLDOGSÁG & PEARLESQUE táborokba, ahol minden a nőkről szól majd! Csajos workshopok, tánc, alakformáló edzés és önismereti, valamint önbizalom-fejlesztő előadások várnak nőkről, azaz rólad, rólunk. Mindkét táborban különleges meghívott vendégekkel, képzett szakemberekkel és oktatókkal várunk majd. A program a nőiesség erősítését célozza, az igazi testi-szellemi felfrissülést. Három nap kikapcsolódás a nőiesség jegyében!

BOLDOGSÁG & PEARLESQUE

Helyszín: Oázis Wellness Park (Szigetszentmiklós, Tököli út 184.)

www.oaziswellness.hu

Tábor 1 – július 15-17.

Jelentkezési határidő: 2016. június 10.

Tábor 2 – augusztus 12-14.

Jelentkezési határidő: 2016. június 30.

Jelenztkezés: brillart.brillart@gmail.com

Az elhelyezés 2, 3 vagy 5 ágyas szobákban történik, melyek részben légkondíciónáltak, saját fürdőszobával és tévével felszereltek. A jegyekhez teljes körű wellness, konditerem és strandhasználat tartozik, valamint részt vehetsz majd az előadásokon, táncórákon és edzéseken is! Előzetes egyeztetés alapján pedig magánórákat is igénybe vehetsz majd.

ÁRAK

FULL PASS – 29.900 forint/fő (fizetési határidők: június 12-ig 10.000 forint foglaló, majd július 29-ig a fennmaradó összeg)

A jegy tartalmazza a szállást péntek és szombat éjszakára, az összes táncórán való részvételt (12 óra: nőiség és ömbizalomfejlesztő tréningek, táncoktatás, edzés), a táncok ideje alatt korlátlan ásványvízfogyasztást, valamint a wellness szolgáltatásokat (medencék, szauna, kondi- és kardioterem).

KÍSÉRŐK RÉSZÉRE / Be my Lover / –  13.990Ft

A jegy tartalmazza a szállást péntek és szombat éjszakára, valamint a wellness szolgáltatásokat.

A további csomagokról a két tábor Facebook-oldalán találtok információt: júliusi tábor, augusztusi tábor.

A jelentkezés az előleg vagy a részvételi díj befizetésével válik érvényessé! A fizetési információkat a Facebook-oldalon találjátok meg!

pearlesque1

Ez is tetszeni fog...