Nailed: David O. Russell befejezetlen filmje - Corn & Soda

Nailed: David O. Russell befejezetlen filmje

nailed

Ki gondolta volna, hogy David O. Russell múltjában (akinek olyan Oscar-jelölt filmek fűződnek a nevéhez, mint A harcos, A napos oldal, Amerikai botrány) akad egy olyan film, melyet soha nem fejeztek be. Azonban ha visszamegyünk az időben egészen 2008-ig, megtalálhatjuk a rendező Nailed című filmjét, mely olyan sztárokat vonultat fel, mint Jessica Biel és Jake Gyllenhaal, és amely elsősorban Russell korábbi munkáival mutat hasonlóságot morbid, groteszk témáját tekintve, melynek alapanyaga Kristin Gore regénye.

A történet szerint egy pincérnő fejébe egy baleset során egy szög kerül, melynek következtében megmagyarázhatatlanul kezd viselkedni. Ennek folyományaként elutazik Washingtonba, ahol egy politikus karolja fel az ügyét, saját céljait szem előtt tartva.

A filmet annak idején szinte teljes mértékben leforgatták, csupán a kulcsjelenet maradt ki, melyben a szög belekerül a főszereplő fejébe. Azonban a folyamatos anyagi problémák és a túlköltekezés miatt a David Bergstein és a Capitol Films irányítása alatt zajló forgatást leállították. Ezt követően a rendező kiszállt a projektből, mely éveken keresztül porosodott a polcokon.

Most azonban úgy tűnik, hogy 2015-ben mégis mozikba kerül az alkotás, ugyanis Kia Jam producer vezetésével, O. Russell részvétele nélkül sikerült befejezni a filmet, mely már a korhatár-besoroláson is átesett. Így tehát reménnyel telve várhatjuk, hogy az újonnan felkapott rendezőnek annak idején mit sikerült kihoznia egy ilyen bizarr történetből.

Ez is tetszeni fog...