Fantasztikus Négyes nyereményjáték - Fantasmania

Fantasztikus Négyes nyereményjáték – Fantasmania

fantastic-four-figura-nyeremenyjatek

Részt venni egy barátian könnyű űrlap kitöltésével lehet és most két nyertest sorsol ki a Fantasmania a jól válaszolók közül!

Az egyik nyertes a képen is látható 16cm-es Fáklya / Human Torch Marvel Legends figurát kapja. A figura, ami játék és gyűjtői figura szinten is megállja a helyét extra-mozgatható és tartozéka egy hozzá csatlakoztatható, lángokat mintázó talapzat is. Ez és a többi Fantasztikus Négyes figura itt kapható.

Ráadásul most összefogtak a Lurdy Mozival, így a másik nyertes páros mozijegyet kap, amivel az eredményhirdetés után választható filmet nézhet meg a Lurdy Házban. Izgalmas újdonság még a Fantasmaniánál, hogy a Játssznagyban szolgáltatás keretében XBOX és PS3 gépekkel felszerelt moziterem is bérelhető, erről a lehetőségről itt lehet részletesen olvasni.

Hogy ki-melyik nyereményt (mozijegyet vagy figurát) szeretné, azt a játék facebook eseményén, kommentben lehet jelezni, itt. Ez nem kötelező, de jó, mert így rögtön tudják, hogy a nyertes melyiket szeretné.

A kérdőív, amit a nyereményjátékban való részvételhez szükséges kitölteni:

A játékra a válaszokat a Fantasmania augusztus 19. szerdáig várja és biztosan pár napig tart az összesítés és sorsolás, így 24. után várható az eredményhirdetés.

Ez is tetszeni fog...