Heti DVD premierek - Magyarország - Corn & Soda

Heti DVD premierek – Magyarország

Következzenek a DVD premierek szeptember elején.

 

Timothy Green különleges élete (The Odd Life of Timothy Green, 2012)

Cindy (Jennifer Garner) és Jim Green (Joel Edgerton) tökéletes házasságban élnek és a maradéktalan boldogságukhoz csupán egy gyermek hiányzik. Sajnos közös gyermekük nem lehet, de álmuk úgy tűnik valóra válik, mikor egy viharos éjjelen megjelenik ajtajukban egy kisfiú, Timothy, akit befogadnak. A jövevény azonban mindent elvarázsol és feje tetejére állít.

 

A Pláza ásza Vegasban (Paul Blart: Mall Cop 2., 2015)

A kétbalkezes nagyáruházi biztonsági őr, Paul (Kevin James) ezúttal Las Vegasba utazik egy biztonsági őröknek tartott expóra. A rendezvényen újra a tréfák és megaláztatások célpontja lesz, azonban amikor egy nagystílű műkincstolvaj csap le a városban, természetesen ő az egyedüli, aki szembeszállhat vele.

 

A védelmező (The Equalizer, 2014)

A halálát megrendezve visszavonult kommandós, Robert McCall (Denzel Washington) nyugodtan tölti immár békés életét, egészen addig, míg találkozik egy fiatal lánnyal, Terivel (Chloe Grace Moretz), akit orosz gengszterek üldöznek. Miközben segít a lánynak, ráébred, hogy sokaknak az igazságszolgáltatás már nem nyújt védelmet, így különleges képességeit latba vetve a rászorulók segítője lesz.

 

 

A Stonehearst Elmegyógyintézet (Stonehearst Asylum, 2014)

Edgar Allan Poe írásából készült filmben a frissdiplomás orvos (Edward Newgate), akit különösen érdekel az emberi elme és betegségei, állást kap a Stonehearst Elmegyógyintézetben. Kezdetben minden rendben folyik, még kolléganőjébe (Kate Backinsale) is beleszeret, azonban hamarosan megtudja az intézmény sötét titkát, s ezután már nem szabadulhat.

Ez is tetszeni fog...

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian