Heti mozipremierek - Egyesült Államok - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban március 4-én.

Zootopia (2016)
Egy állatokkal teli világban egy csaló rókának és egy rendőrnyuszinak össze kell fognia, hogy felfedjenek egy összeesküvést.

London Has Fallen (2016)
Londonban a miniszterelnök temetésén Mike Banning felfedez egy borzalmas tervet, ami a világ vezetőinek kiiktatásáról szól.

Whiskey Tango Foxtrot (2016)
Egy újságíró meséli el háborús történeteit Afganisztánban és Pakisztánban.

The Other Side of the Door (2016)
Miután fiatal fiuk meghalt egy tragikus balesetben, egy nő megtanulja egy boszorkánytól, hogyan is hozhatná vissza a gyereket, hogy elbúcsúzzon tőle, azonban ezzel felborítja élet és halál egyensúlyát.

Knight of Cups (2016)
Egy író beleveti magát Los Angeles és Las Vegas világába, hogy szerelmet keressen. Egy éjszaka leforgása alatt hat különböző nővel találkozik.

Desierto (2015)
Egy csapat ember megpróbál átszökni a mexikói határon az Egyesült Államokba, de belebotlanak egy rasszista határőrbe, aki kezébe veszi az irányítást.

The Wave (2015)
Bár mindenki azt hiszi, hogy fel van rá készülve mégis meglepetésként éri az embereket a 85 méteres, erőszakos cunami Norvégiában. A geológusok pont a közepébe kerülnek.

Emelie (2016)
A Thompson család Anna nevű barátjukat hívja át bébiszitterkedni, amíg elmennek ünnepelni az évfordulójukat. A dolgok nem várt fordulatot vesznek.

You may also like...

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian
%d blogger ezt szereti: