Heti mozipremierek - Egyesült Államok 7. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Egyesült Államok 7. hét

Heti mozipremierek az Egyesült Államokban február 23-án.

Game Night (2018)
Egy csapat barát minden héten találkozik, hogy társasozzanak, azonban egyszerre egy gyilkossági ügy közepén találják magukat.

Annihilation (2018)
Egy biológus veszélyes, titkos expedícióra indul, ahol a természet törvényeit felülírják.

Every Day (2018)
Egy visszahúzódó tinédzser szerelembe esik valakivel, aki minden nap más ember bőrében ébred fel.

Hannah (2017)
Intim portré egy nőről, aki a realitás és a tagadás határán lavíroz, miután férje börtönbe kerül.

The Lodgers (2017)
1920-ban járunk, a vidéki Írországban, ahol az Rachel és Edward ikrekként furcsa élményeket tapasztalnak meg a családi birtokon. Minden éjjel ördögi erők kelnek életre, így bizonyos szabályok szerint kell élniük, de a dolgok hamarosan rossz irányt vesznek.

The Young Karl Marx (2017)
Karl Marx, Friedrich Engels és Jenny Marx korai éveit ismerhetjük meg Párizs, London és Brüsszel között.

November (2017)
A November egy észt regényen a Rehepappon alapul amelyet Andrus Kivirähk írt és bestseller volt az elmúlt húsz évben. A történet egy észt faluban játszódik, ahol vérfarkasok, a pestis és a lelkek is támadnak, amíg a falubelieknek túl kell élniük a hideg, sötét telet.

Beast of Burden (2018)
Sean Haggertynek csupán egy órája maradt, hogy leszállítsa illegális rakományát. Egy óra, hogy biztosítsa a drogkartellt, a bérgyilkost és a rendőrséget, hogy minden rendben zajlik. Egy óra, amit a feleségének is túl kell élnie.

The Chamber (2016)
Három férfi fog össze egy titkos küldetésre, mivel egy civil pilóta a víz alá kerül egy apró járműben Észak-Korea partjainak közelében.

Operation Red Sea (2018)
A haditengerészet kiszabadító hadműveletet indít Ihweában, ahol is féktelen küzdelemben vesznek részt a lázadók és a terrorizmus ellen.

Survivors Guide to Prison (2018)
Manapság az Egyesült Államokban van a legnagyobb esélyed, hogy börtönbe kerülj a világon. Hogyha ez a szerencsétlen esemény megtörténne veled, akkor itt az útmutató, hogyan is kell ezt túlélni.

Ez is tetszeni fog...

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian