Heti mozipremierek - Magyarország 33. hét - Corn & Soda

Heti mozipremierek – Magyarország 33. hét

Heti mozipremierek Magyarországon augusztus 17-én.

Pappa pia (2017)
Papi nyugdíjas, semmije sincs, mindenkinek csak tartozik. A gond akkor történik, amikor a szomszédja, a menő diszkótulajdonos, Wizy megpróbálja elvenni a csónakházát is, hogy buliplázát építsen a helyére. Papi így segítséget kér unokájától, aki a haverjai segítségét kéri, és a csónakházból ideiglenesen romkocsmát csinálnak, hogy pénzt keressenek.

Egy kupac kifli (2017)
A történet főszereplői a kuflik, akik igazán semmire sem hasonlítanak. A hét kufli hosszú vándorlás után talál rá az Elhagyatott Rétre, ahol lakóhelyet ásnak maguknak és rengeteg izgalmas kalandba bonyolódnak.

Az ígéret (The Promise, 2017)
Az Ottomán Birodalom utolsó napjaiban szerelmi háromszög alakul Michael, a tehetséges orvostan hallgató, a szépséges Ana és az amerikai újságíró, Chris között.

K.O. (2017)
Antonine nem ismer félelmet, egy médiabirodalom fejeként kihasznál mindenkit maga körül, azonban egyik nap egyik felháborodott alkalmazottja lelövi őt, és másnap a kórházban ébredve egy teljesen átlagos ember bőrében találja magát. Rá kell ébrednie, hogy ki áll igazán mellette, és ki az ellensége.

A mogyoró-meló 2. (The Nut Job 2: Nutty by Nature, 2017)
Surly és barátai összefognak, hogy megmentsék Oakton Várost a polgármester pusztításától, aki vidámparkot akar csinálni otthonuk helyén.

RAID – A törvény nevében (Raid Dingue, 2016)
Johannát apja befolyása miatt felveszik egy fegyveres egységbe, azonban felettese nem igazán akarja, hogy az idegesítő lány náluk szolgáljon. Meg kell próbálnia kemény nőt faragnia a lányból, hogy a dolgok rendeződjenek.

kiemelt kép forrása: Facebook

Ez is tetszeni fog...