Júliusi DVD premierek I. - Corn & Soda

Júliusi DVD premierek I.

 

A Júliusi DVD premierek igazán elkényeztetik a filmek szerelmeseit, a nyár derekán számos blockbusterrel találkozhatunk. Július 17-éig kedvünkre válogathatunk hamisítatlan akció, vígjáték vagy épp animációs film közül, ugyanakkor a 6 Oscar-díjra jelölt életrajzi, ihletésű Spotlight is elérhető lesz DVD-n.

Hosszú út lefelé (A Long Way Down, 2014)

Nick Hornby regénye alapján készült filmben négy elveszett lélek – egy kegyvesztett TV bemondó (Pierce Brosnan), egy mocskos szájú tinédzser, egy egyedülálló anya (Toni Collette) és egy zenészből pizza futárrá lényegült fiú – ugyan azon a napon akar véget vetni az életének, méghozzá éppen Szilveszter éjszaka. Amikor a kiábrándult idegenekből álló csapat véletlenül összetalálkozik az öngyilkosság helyszínéül választott Toppers Torony tetején, megállapodnak abban, hogy hat héttel elhalasztják tervüket és mint egy szokatlan, furcsa család, együtt keresik tovább az élet értelmét.

 

Hókirálynő 2. (Snezhnyy korol, 2015)

Élt egyszer egy kegyetlen, fagyos szívű Hókirálynő, aki egykor dermesztő télbe borította az egész világot. Hatalmát egy jószívű, bátor kislánynak, Gerdának sikerült megtörnie, amiben segítségére volt Orm, a troll.

Az átok megtörése után felenged a fagy, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Egy nap a trollok királya közhírré teszi, hogy férjet keres az unokahúgának, Maribel hercegnőnek, és a kiválasztott lovag a fele királyságát is elnyeri. Orm jelentkezik a próbára, de a döntő pillanatban mégis inába száll a bátorsága. Azt lódítja, egyedül győzte le a Hókirálynőt. Hazugságával olyan események láncolatát indítja el, amely újra rászabadítja a világra a gonosz fagyos erejét…

 

Zootropolis – Állati nagy balhé (Zootropia, 2016)

Zootropolisban, az állatok városában a nagy dumás róka próbál sok pénzhez jutni. Mikor azonban megvádolják egy olyan bűntettel, amit nem is ő követett el, megszökik. Zootropolis „főmancsa”, az önelégült nyúl ráveti magát a forró nyomra…

 

Támadás a Fehér Ház ellen 2 – London ostroma (London Has Fallen, 2016)

A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen, 2012) című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, és hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét. Csak 3 ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke (Aaron Eckhart), a titkosszolgálat vezetője (Gerard Butler) és egy brit MI-6 ügynök, aki nem bízik senkiben.

 

A fekete ötven árnyalata (Fifty Shades of Black, 2016)

Ha Christian Grey (Marlon Wayans) felizgatott vagy feltüzelt, akkor várj, míg találkozol Christian Blackkel! A nagysikerű Szürke ötven árnyalatának (Fifty Shades of Grey, 2015) fergeteges paródiája, melyet a Horrorra akadva (Scary Movie) valamint a Feketék fehéren (White Chicks, 2004) című filmek alkotói készítettek, és Mr Black erotikus játszószobájába enged bepillantást, ahol természetesen minden kemény és durva…

 

Ave, Cézár (Hail Caesar, 2016)

A négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen (Nem vénnek való vidék, Fargo) új vígjátéka Hollywood aranykorába repít minket, és egy nagy stúdió problémamegoldójának (,) egy napját követi nyomon, amikor számos probléma vár megoldásra.

 

Spotlight – Egy nyomozás részletei (Spotlight, 2015)

Az igaz történet alapján készült film egy bostoni újság oknyomozó munkatársainak rendkívüli munkáját követi életük egyik legfontosabb és legizgalmasabb cikksorozatának elkészítése során.
A Boston Globe új főszerkesztőt kap (Liev Schreiber), aki arra utasítja munkatársait, hogy járjanak utána egy régóta szőnyeg alá söpört ügynek: egy helyi pappal szembeni gyerekmolesztálási vádnak. A kis csapat (Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams) elképesztő, addig minden erővel titkolt, megrázó tények nyomára jut, és egyre szenvedélyesebben követik a szálakat. Amit találnak, megrázza és megváltoztatja őket. És az újságjukat. És Bostont. És az egész világot.

Kung Fu Panda 3 (Kung Fu Panda 3)

Po rég eltűnt apja váratlanul felbukkan, és magával viszi a fiát egy titkos panda paradicsomba, ahol számtalan vicces és pocakos panda él. De egy természetfeletti erővel rendelkező főgonosz, Kai Kínára támad, és amerre jár, legyőzött kung fu mesterek jelzik az útját. Po feladata egyenlő a lehetetlennel: rá kell jönnie, hogyan képezhet ki egy falunyi mókakedvelő, esetlen pandabocsot, hogy legyőzhessék a legyőzhetetlent.

 

 

Ez is tetszeni fog...