Karácsonyi vásár és adománygyűjtés a Katonában - Corn & Soda

Karácsonyi vásár és adománygyűjtés a Katonában

Ebben az évben is megrendezi hagyományos karácsonyi vásárát a Katona József Színház: december 16. és 18. között 25-40% kedvezménnyel lehet megvásárolni a januári és februári előadásokra szóló jegyeket.

Tavaly karácsony előtt is szervezett jótékonysági gyűjtést a Katona. Ebben az évben saját, Eltáv nevű programjuk résztvevői, a Szúcs-bányatelepen élők számára gyűjtenek adományokat, hogy szebbé tegyék számukra az ünnepeket.  A tavasszal indított, három éves felzárkóztatási program során számos olyan foglalkozást tartottak – tartanak, amelytől hosszú távon a szegregáció megszűnését remélik. Az ott élő családok számára minden apróság komoly segítséget és örömöt jelenthet.

img_2753

December 6. és 18. között tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket, játékokat és ruhákat várnak a színház előcsarnokában elhelyezett ajándékdobozba. Az összegyűlt adományokat december 18. után, a színház karácsonyi vásárát követően, eljuttatják Szúcsra, ahol átadják a családoknak és a helyi óvodának.

img_2755

A vásár három napja alatt a kedvezmény a színház jegypénztárában és  weboldalán egyaránt érvényes. Ezen a hétvégén a Katona ajándékboltjában, a Könyv és Boltban 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg a Libri Kiadó könyvei, az egyedi vászontáskák, a kötények, valamint a bébi ruhák.

Ez is tetszeni fog...