Kóborlók Kalauza - VegaCity - Corn & Soda

Kóborlók Kalauza – VegaCity

Ha a hagyományos hamburger – sült krumpli felállás nem az eseted, vagy csak szeretnél valami újat, netán egészségesebbet kipróbálni, a VegaCityben a helyed. Ebben a különleges gyorsétteremben (mert a kiszolgálás tempóját figyelembe véve bizony erről van szó) már a napi kínálatban is rengeteg finomság közül válogathatnak a zöldségkedvelők. A vietnami kókuszlevestől a pesztós spagettin át a sült sárgarépa subjiig többféle ínycsiklandozó vegetáriánus és vegán fogás vár rátok.

Kóborlók Kalauza - VegaCity

Ha pedig a napi ajánlat mégsem győzött meg benneteket, kipróbálhatjátok a vegetariánus fasírtokat, gabonaköreteket (az én kedvencem a bulgur), vega burgereket, frissen facsart gyümölcsből készült smoothie-kat, a paleo sütiket vagy a rizstejjel készült kávét. A VegaCity ráadásul mindig kedveskedik a vendégeknek egy kis szezonális kóstolóval; télen forró mustot kortyolgathattam, amíg a soromra vártam, amikor pedig legutóbb arra jártam, megismerkedhettem a nap-keksszel.

Kóborlók Kalauza- VegaCity

A Kálvin téren található vega étterem berendezése is igazán stílusos az üveglépcsővel és a galériarésszel. Ne habozzatok, keressétek fel őket bátran hétköznapokon reggel 9-től este 7-ig! Nekem már meghozták a kedvemet az itthoni kísérletezéshez is a húsmentes fasírtokkal és a gyümölcs-smoothie-kkal. Kóborlók Kalauza - VegaCity

Ez is tetszeni fog...