Könyvajánló: S.K. Tremayne - Fagyos ikrek - Corn & Soda

Könyvajánló: S.K. Tremayne – Fagyos ikrek

Legnagyobb örömömre idén nyáron igencsak borzongató és csavaros thrillerekbe futottam bele. S.K. Tremayne könyve a Fagyos ikrek is rengeteg izgalommal és érdekességgel kecsegtet, ráadásul elrepít bennünket egyenesen Skóciába, ahol sokkal fagyosabb a hangulat, mint most nálunk.

Sarah és Angus Moorcraft igazán szerencsés, hiszen két csodálatos szépségű, teljesen egyforma ikerlánnyal áldotta meg őket a sors. Azonban az életük teljesen felborul, amikor egyik ikerlányuk balesetben életet veszti. A házaspár mindent újra akar kezdeni, ezért egy távoli kis skót szigetre költöznek, ahol azonban egyre nagyobb gondokkal kell szembenézniük.

dcd227

A megmaradt ikerlányuk, Kirstie azt állítja, hogy szüleik összekeverték őket a balesetben és ő valójában Lydia, akit már elgyászoltak szülei. Saraht nagyon megviseli, hogy most másik lányát is el kell siratnia, de ráadásul nem is biztos abban, hogy valójában melyikük halt meg. Emellett férje is furcsa titkokat rejteget. Vajon sikerül-e Sarahnak rájönnie, hogy mi is történt azon a tragikus napon, amikor meghalt egyik lánya? És vajon leselkedik-e még veszély rájuk az elszigetelt skót helyszínen?

Nekem nagyon tetszett a Fagyos ikrek. Nagyon szeretem az olyan könyveket, ahol egyáltalán nem lehet sejteni a végkifejletet. Itt többször is sikeresen összezavart a szerző, hogy vajon mi is történhetett. Emellett rengeteg érdekes információt is megtudhatunk az egypetéjű ikrek lelki világáról is.  Úgy gondolom, hogy a thriller műfajának rajongói semmiképpen sem fognak csalódni a könyvben, ezért mindenkinek szeretettel ajánlom, akár a strandra is!

Ez is tetszeni fog...