NŐStények - TÖBB MINT STAND UP! - Corn & Soda

NŐStények – TÖBB MINT STAND UP!

Több mint stand up! – ezt az alcímet adták a NŐStények legújabb műsoruknak, melyet szeptember 30- án mutatnak majd be a Dumaszínház színpadán.


A lányok ezúttal igazán magasra tették a lécet, hiszen kimozdulnak a klasszikus stand up világából egy egészen új, egyedi szemléletben megálmodott est keretében.
A műsor egyik sztárja Balogh Anna, aki amellett, hogy hírhedten kacér, élesnyelvű stand up komika,  még bűvészettel is foglalkozik. Ezúttal ötvözi  majd az említett műfajokat, ami igen érdekes kísérletnek ígérkezik.

Balogh Anna Fotó: Korecz Márk

Balogh Anna
Fotó: Korecz Márk

Papp Helga neve is ismerősen csenghet, hiszen a NŐStények csapatának oszlopos tagjaként  számos alkalommal örvendeztette már meg a közönséget rá oly jellemző sziporkázó szóáradataival. Helga egyforma könnyedséggel bújik bele akár a női, akár a férfi karakterek bőrébe, akik hol beszélgetnek, hol incselkednek egymással, hol meg..Na, hát sejthetik…

Papp Helga

Papp Helga Fotó: Zentai László

 

Makra Viktória, aki vendégelőadóként lép majd színpadra, a bábszínészetet képviseli az esten és igencsak különleges műsorral készül. Egy alvó nő, egy kanapé és egy nagyon is éber bábférfi találkozásába csöppenünk.

Makra Viktória

Makra Viktória

Hogy mi sül ki ebből? Tizennyolc éven felüli nézőink megtudhatják szeptember 30- án a Dumaszínházban  19:00- kor.

Ez is tetszeni fog...