Angelina Jolie és Brad Pitt talán újra egy pár lesz? - Corn & Soda

Angelina Jolie és Brad Pitt talán újra egy pár lesz?

Forrás: Life & Style

Rajongók milliói fogadták döbbenten a hírt amikor kiderült, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt idillikus házasságának vége.  A legújabb hírek azonban már arról szólnak, hogy van még esélye Angelina Jolie és Brad Pitt újbóli egymásra találásának. Pitt állítólag annyira megváltozott, hogy Jolie fontolóra vette a békülést; számolt be a Life & Style magazin. Brad felhagyott az ivással, és minden interjúban megbánással vall arról, mennyire hiányoznak a gyerekei és mennyire bánja, hogy hosszú évekig nem megfelelelően állt a házasságához és csapodár életmódot folytatott. A magazin által megszólaltatott „bennfentes” szerint Angelinának nem is kettejük kapcsolata a legfontosabb, hanem az, hogy volt párja lehet-e még jó apja hat gyermeküknek (három saját, három örökbe fogadott).

Egy Pitthez közel álló „forrás” szerint azonban a színész már nem akar békülni, mert túltette magát az egészen, és az alkohol háttérbe szorítása mögött egy teljesen másik személy áll. Az életmódváltás a gyerekeknek is köszönhető, akik tényleg hiányoznak neki, a színésznőhöz viszont már nem kötődik semmilyen formában.

Közben a szakmai hírek arról szólnak, hogy a Universal stúdió győzködi Angelinát, vállalja el a Frankenstein menyasszonya női főszerepét. Ez lesz a stúdió Dark Universe című sorozatának következő darabja. A széria a klasszikus Universal-szörnyeket éleszti újjá modern környezetben. Az első lépés már megtörtént, a Tom Cruise főszereplésével készült A múmia szép sikert aratott (több mint 407 millió doláros összbevételt ért el). Annyi még kiszivárgott, hogy a szóban forgó menyasszony csak a film vége felé jelenne meg, a cselekmény addig a tudós és teremtménye viselt dolgait mutatná be. Az már biztos, hogy a férfi főszereplő az Oscar-díjas Javier Bardem lesz. A rendező az Oscar-díjas Bill Condon.

Ez is tetszeni fog...