Ponyvaregény nyereményjáték - Corn & Soda

Ponyvaregény nyereményjáték

Ponyvaregeny-PLAKAT

Az augusztus 25-én visszatérő digitálisan felújított Ponyvaregény vetítése alkalmából és a Pannonia Entertainment jóvoltából nyereményjátékot hirdetünk.

Ponyvaregény moziplakátokat sorsolunk ki, azon szerencsések között, akik jól válaszolnak az alábbi kérdésre, majd like-olják a Facebook oldalunkat (ha még nem tették meg) és megosztják a nyereményjátékot.

Bővebb információkat a vetítésekről ITT találhattok.

A kérdésre a választ, akár az oldalunkon is megtalálhatjátok.

Kinek és hányadik versét idézik a filmben?

A nyereményjáték leírása:

  1. A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőség munkatársai.

  2. A játék időtartama: 2016. 08. 22 – 2016. 08. 28.

  3. A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda közösségi (Facebook) oldalának kedvelése, a nyereményjátékhoz tartozó felhívás megosztása, valamint a feltett kérdés kommentben történő helyes megválaszolása. (A játék során feltett kérdésre a helyes választ az oldalunkon is megtalálhatjátok.)

  4. A Corn&Soda magazin (továbbiakban Szervező) 2 db 70x100cm méretű Ponyvaregény
    moziplakátot sorsol.

  5. A plakátokat a nyertesek előre egyeztetett budapesti helyszíneken vehetik majd át.

  6. A sorsolás időpontja 2016. 08. 29. 12:00. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható!

  7. A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes helyébe, amennyiben a nyertes 24 órán belül bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető.

  8. Az értesítés során a nyertesek a beazonosíthatóság, illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, emailcím, telefonszám. A Szervezők az adatokat bizalmasan kezelik, harmadik fél részére nem adják át; a nyeremény kézbesítését követően az adatokat nem tárolják.

A nyereményjátékkal kapcsolatos további kérdéseket a cornandsoda@cornandsoda.com e-mail címre várjuk!

Ez is tetszeni fog...

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian