Pop-, swing- és musicalcsokor - Nőnapi koncert a Várkert Bazárban - Corn&Soda

Pop-, swing- és musicalcsokor – Nőnapi koncert a Várkert Bazárban

Nem mindennapi fellépők várják a közönséget a Várkert Bazár nőnapi koncertjén. Náray Erika, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt és Serbán Attila kíséretében közreműködik a Budapest Jazz Orchestra és egy vendég a Távol-Keletről: a tajvani zongoraművész, Hsin-Ni Liu.

Forrás: varkertbazar.hu


Zenés színházak és koncertszínpadok négy itthon és külföldön is ünnepelt művésze várja repertoárjuk változatos dalaival a közönséget nőnap alkalmából, 2018. március 10-én a Várkert Bazárban. A különleges válogatás egy csokorba fogja a musical, a filmzene, a swing, és a pop műfajának dallamait, izgalmas és igényes hangszerelésben.

Forrás: varkertbazar.hu

A zenés és prózai színpadon is nagy sikerrel játszó Náray Erika a jazz műfajának egyik legkiválóbb magyar énekesnője, szinkronszerepei által hangja ismerősen cseng a Disney-filmek során át az X-akták Scully ügynökéig.

Polyák Lillát sokoldalúsága és mindig gyönyörű megjelenése mellett telt és bársonyos hangja tette népszerűvé. A Budapesti Operettszínház és a Madách Színház színész-énekesnője hazánkban és külföldön meghódította a musicalszínpadokat, és örömmel kalandozik a popzene világába is.

A karakteres hangú, sármos színész-énekes, Homonnay Zsolt a musical és operett műfaján belül is változatos szerepkörökben varázsolja el a közönséget. Külföldi sikerek sora után a Budapesti Operettszínház produkcióiban szerepel, klasszikus énekesi oldalát az Adagio együttesben mutatja meg.

Forrás: varkertbazar.hu

Serbán Attila színházi pályafutását táncosként kezdte, sokoldalú művész, vibráló jelenség a színpadon. Számos produkcióban játszik több teátrumban, így a Budapesti Operettszínház és a Madách Színház előadásaiban is, több európai ország közönségét szórakoztatta musicalturnéi során.

További információ és jegyvásárlás: http://www.varkertbazar.hu/

Ez is tetszeni fog...

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian