Programfigyelő 2015. június 22 - 28. - Corn&Soda

Programfigyelő 2015. június 22 – 28.

Eheti Programfigyelő: Beach Fesztivál/Budapest Essentials/Cseh Sörfesztivál/Everness Fesztivál/Gyulai Nyári Fesztivál/12. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál/Kálibuli/Norvégminta Fesztivál

Beach Fesztivál: Balatonfűzfő, június 24-28.

Idén már szerdán, egy 0. nappal beindul a buli, a hangulatról pedig több mint 30 DJ gondoskodik, akik két színpadon fognak fellépni. A koncerteken kívül extra dekoráció, új helyszínek, kemping és számos sportprogram vár minden bulizni vágyót. Napközben lágy, lazulós zene kíséri a Surf és SUP versenyeket, este pedig indul a Beach Party.

A rendezvény 2015. Június 24. 16.00-tól június 28. 18.00-ig. tart. A nappali sport programokra 18 óráig a belépés ingyenes! 18 órától a zenés rendezvényeken belépőjegy megváltásával lehet részt venni.

Programfigyelő - 2015. június 22-28.

Forrás: welovebalaton.hu

Bérlet:

Május 1-től: 8499 Ft
Helyszínen: 10999 Ft

A bérlet a Június 24-25-26-27. napokra 18 órától a zenés rendezvényekre érvényes.

Napijegyek:

06.24. – Szerda
online elővételben: 1999 Ft, helyszínen: 2999 Ft

06.25. – Csütörtök
online elővételben: 3999 Ft, helyszínen: 4499 Ft

06.26. – Péntek
online elővételben: 3999 Ft, helyszínen: 4499 Ft

06.27. – Szombat
online elővételben: 3999 Ft, helyszínen: 4499 Ft

Minden nap 18 órától másnap reggel 5 óráig érvényes!

Hétvégi jegy:
online elővételben: 6999 Ft, helyszínen: 7999 Ft
(06.26 Péntek- és 27. Szombati napokra érvényes)

Kemping jegy:
Ár 2500 Ft

beachfeszt.hu

Budapest Essentials: Budapest, június 25-28.

Végre elérkezett! Ebben a négy napban mindent igazi zenéből, buliból, gasztronómiából és turisztikából álló Budapest-koncentrátumot kaphattok majd. Több mint ötven koncert és bulihelyszín vár rátok, és hogy véletlenül se fogyjon el az energiátok, több mint hatvan street food bárban kaphattok kedvezményt.

Ahogy már korábban is írtunk róla, nem csupán a belvárosi klubokat, hanem különleges közterületeket és világörökségi helyszíneket is birtokba vehetnek a bulizók a fesztivál ideje alatt.  A Margitszigeten olyan világsztárok fognak zenélni, mint La Roux, The Wombats és Katy B, de a ZIPP Klubban és a Godzsu Udvarban is lesznek koncertek.

Emellett a karszalagot viselők számára ingyenes a belépés  a Fővárosi Állat- és Növénykertbe, számos budapesti gyógyfürdőbe és a Ludwig Múzeumba is. Féláras belépőket biztosít több kiállítóközpont, köztük a Capa Központ, a Vasarely Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria, de a kedvezményes helyek listáján szerepelnek a belváros legfelkapottabb éttermei, streetfood helyei, újhullámos kávézói, manufaktúrái és színvonalas szórakozóhelyei is.

Fellépők:
La Roux
Solomun
Katy B
Sub Focus
Carl Craig
Dope D.O.D.
Gold Panda

Jegyárak:
Early Bird bérlet (első 500 db): 9 900 Ft
Elővételes bérlet (június 19-ig): 14 900 Ft
Normál bérlet (június 28.ig): 20 900 Ft

Elővételes napijegy (május 1.-június 19-ig): 9 900 Ft
Normál napijegy (június 28-ig): 14 900 Ft

www.budapestessentials.com

Cseh Sörfesztivál: Budapest, június 24 – július 5.

Immár nyolcadik alkalommal nyitja meg kapuját a sörfesztivál, amely a cseh gasztrokultúrát hivatott bemutatni. Olyan különlegességekkel találkozhattok, mint a Purkmistr, a Kout, a Brevnov, a Kocour és a Sveti Norbert mikró sörfőzdék sörei, de megtalálhatjátok a Ferdinand, Hubertus, Bud1795, Zubr, Litovel, Opat, Svijani, Primator, Pernstejn, Krusovice, Bernard, Breznak, Holba, Cerna Hora, Jezek, Havlicku Brod és a Chodobar főzdék nedűit is. Lesz emellett egy “Magyar Ház”, egy “Nemzetközi Ház” és egy “Best of” nevű kiállítóhely, ahol a kedvenceiteket kóstolhatjátok. A sörkorcsolyáról; cseh sültekről, knédliről és egyéb ínyencségekről profi vendéglátósok gondoskodnak elfogadható áron.

www.facebook.com/events/416933828431517/

Everness Fesztivál: Balatonakarattya, június 24-28.

Ezen a fesztiválon a tudatosság, az egészséges életmód, az önmeghaladás és az emberi kapcsolatok a kulcsfogalmak. Azokat, akik ezeket a témákat a magukénak érzik, különböző előadások, alternatív mozgásformák, és zenei programok várják a Balaton partján. A fesztivál rendezői a családosokra is gondolnak; folyamatos gyermekfelügyeletet biztosítanak.

Programfigyelő - 2015. június 22-28.

Forrás: welovebalaton.hu

Jegyárak:

Ötnapos teljes árú bérlet: 20 500 Ft
Ötnapos kedvezményes bérlet (diák/nyugdíjas/fogyatékkal élő): 18 500 Ft
Hétvégi fesztiválbérlet: 16 900 Ft
Szerdai napijegy: 6 900 Ft
Csütörtöki napijegy: 6 900 Ft
Csoportos fesztivál bérlet 5 főre: 92 500 Ft
Csoportos fesztivál bérlet 10 főre: 169 000 Ft

www.everness.hu

 

Gyulai Nyári Fesztivál: Gyula, június 26 – augusztus 9.

Két héten át tart a Gyulai Várszínház nyári fesztiválja. A hatszáz éves gyulai vár és a festői környezetben berendezett tószínpad naponta várja előadásaival a nézőket. A paletta rendkívül színes lesz, minden korosztályt megszólít, ráadásul három új színházi bemutatót és több eddig nem látott vendégprodukciót nézhetnek meg az érdeklődők.

gyulaivarszinhaz.hu

 

12. Kecskemét Animációs Filmfesztivál: Kecskemét, június 24-28.

A fesztivál az elmúlt két év legkiemelkedőbb rajzfilmes és animációs alkotásait mutatja be, ez alkalommal nem csak a szakmai közönségnek, hanem a műfajt kedvelő családoknak is. Idén összesen 18 rövidfilm, 13 diákfilm, 17 TV-sorozat epizód, 10 videoklip és 20 alkalmazott animációs kisfilm került versenybe. Ezek között három magyar alkotás is szerepel, még pedig  Miklósy Zoltán Manieggs című 3D-s akciófilm-paródiája a hosszúfilmek között; Szilágyi Varga Zoltán A jókedvű örmény temetése című novella-adaptációja, valamint A magyar operajátszás története, M. Tóth Géza és Gerdelics Miklós a Magyar Operaház számára készített zenés információs filmje a TV-speciálok versenyében.

A fesztivál emellett vetíteni fogja Argentína legkiválóbb animációs rendezőinek alkotásait is: Juan Pablo Zaramella élőszereplős Luminarisát, valamint Santiago Bou Grasso több, mint 100 díjat nyert, Az alkalmazott (El Empleo) című animációját. Grasso új műve, az Apa (Padre) is szerepel a programban, mely egy diktátor lányának története által enged betekinteni a közelmúlt lappangó emlékeibe.

kaff.hu

 

Kálibuli: Köveskál, június 27.

A Káli-medencében, amely joggal pályázhat az “északi part legszebb helye” címre, egy fergeteges koncertekkel színesített kulturális és gasztro party kerül megrendezésre ezen a héten szombaton.  A három legjobb étterem (Káli Art Inn, Kővirág, MiAKő) és 10 kitűnő borászat (pl. Káli Kövek, Pálffy Pincészet, Laposa, Liszkay, Szent Donát) várja a fesztiválra látogatókat, akik az evés-ivás mellett különféle előadásokat is meghallgatnak, nem csupán gasztro, hanem történelem témában is.

www.kalibuli.hu

Programfigyelő - 2015. június 22-28.

Forrás: koncert.hu

 

Norvégminta Fesztivál: Budapest, június 26-28.

Ezen a hétvégén a Dürlin Rendezvényházban 80 változatos területen dolgozó hazai és külföldi civil szervezet mutatkozik be a látogatóknak számos élményszerű program keretében. A Norvég Civil Támogatási Alap önkéntesei által szervezett rendezvény célja, hogy bárki megismerhesse, hogy milyen sokrétű és értékes a civil szervezetek munkája, és minden résztvevő új ismeretségekkel, élményekkel gazdagodhasson. Ha pedig elegendő új ismeretet gyűjtöttetek össze, jöhet a lazulás a Parno Graszt, a ColorStart és Marge, valamint Tilos Dj-k zenéjére.

norvegcivilalap.hu/hu/fesztival

 

Forrás: port.hu

 

Ez is tetszeni fog...