Sorozathírek - midseason finálék Arrow és Flash - Corn&Soda

Sorozathírek – midseason finálék: Arrow és Flash

A sorozatok világában is közelednek az ünnepek, amikor is beáll egy kisebb téli álom, és szünetre mennek. Ezt a szünetet előzi meg a midseason finálé, amit egyébként mindenki rühell, mert ahogy azt a neve is mutatja a szezon közepén állnak le, és általában egy olyan cliffhangerrel amitől a falat kaparjuk.

Kattintás után láthatják az előzeteseket, és némi infót arról mire is számíthattok az Arrow és a Flash ezen részeiben.

A Flash-ben Barry végre ütközik a nemezisével, ahogy az előzetesben is láthatjuk szó szerint is. Plusz, ahogy az lenni szokott, lesz némi karácsonyi beütése is az epizódnak.

Az Arrow háza táján sem unalmasabb a helyzet, ugyanis újra láthatjuk benne Ra’s al Ghul, aki 48 órát ad Olivernek, hogy megtalálja Felicity gyilkosát, különben Starling City lakosai olyan iramban fognak meghalni mint amilyen sűrűn ilyen tájt karácsonyi nótákat hallhatunk a rádióból. Persze ez csak hasonlat, ő igazából csak annyit mond, hogy gyilkolászni fog.

Amennyiben valakinek az előzetesben láthatott helyszín, ahol Oliver és Ra’s al Ghul harcolt ismerősnek tűnt volna az nem véletlen, ugyanis a történet szerint Bruce-t is itt képezte ki az úriember, a Batman kezdődikben.

Az Arrow legutóbbi részére egyébként 3,9 millió ember volt kíváncsi, ami kicsit nagyobb mint az eddigi nézettsége. Lehet, hogy Olivernek gyakrabban kéne Barryvel bandáznia.

Ez is tetszeni fog...