Sziget 2018 - megérkeztek az első nevek! - Corn & Soda

Sziget 2018 – megérkeztek az első nevek!

Jó sokáig váratott magára  Sziget 2018 első bejelentése, de megérte a várakozás. Kis híján negyven névvel leptek meg bennünket, amik közül csemegézhetünk. Szerény személyem szerint ez a lineup már most erősebb,mint a tavalyi, ami megnyerte az év lineupja díjat az európai fesztiválok között.

Forrás: Sziget Fesztivál Official

“Bár az előző évekhez képest később rukkoltunk elő az első nevekkel, azt reméljük, hogy mindenkit kárpótol ez a csomag, ami már most a Sziget történetének egyik legizgalmasabb zenei felhozatalú fesztiválját ígéri” – kezdte a bejelentést Kádár Tamás, a Sziget főszervezője.

Akkor térjünk is rá, mi vár ránk a nyár legnagyobb hazai fesztiválján. Az első adagban három headliner szerepel. Kendrick Lamar, aki augusztus 8-án lép fel a nagyszínpadon. Érdekesség, hogy idén – mint a régi szép időkben – az első nap nem -1. nap lesz, hanem szimplán az első nap.

A Mumford & Son már régóta esélyes volt egy Sziget fellépésre, idén végre feldobognak a nagyszínpadra augusztus 11-én. Szerintem nagyon sokan várták ezt a koncertet, és mármost megjósolom, hogy ez a nap tuti teltházas lesz.

A harmadik headliner a norvég DJ Kygo, akit 13-án láthatunk, hallhatunk a Sziget színpadán.

A három headliner mellett  a Nagyszínpadon fellép Liam Gallagher, Bastille, Lykke Li, Parov Stelar, The Kooks, MØ, Kaleo, Gogol Bordello, Clean Bandit, Blossoms és a Milky Chance.

Az A38 sátor színpadán Zara Larsson, Wolf Alice, Little Dragon, Cigarettes After Sex, Goo Goo Dolls, Fink, Seasick Steve, Nothing But Thieves, Slaves, Everything Everything, Lewis Capaldi, Lemaitre, La Femme, Alle Farben, Joe Goddard, WhoMadeWho, Shame és a Pertubator koncertjén tombolhatnak a szitizenek.

Az Arénábanpedig az Above & Beyond, Ummet Ozcan, Sam Feldt, Jay Hardway és a The Him lép fel.

“Hamarosan – reményeink szerint már a jövő héten -, aztán pedig folyamatosan érkeznek további nagyszínpados headlinerek is és egyéb izgalmas nevek” – Remélhetőleg a próféta szólt Kádárból.

Jegyek a megszokott felületeken kaphatóak és ami igazán jó hír, hogy idén is van diákprogram, úgyhogy uccu neki és számoljuk vissza a napokat!

Ez is tetszeni fog...