Színész vagy? Akkor inkább hagyjuk... - Corn & Soda

Színész vagy? Akkor inkább hagyjuk…

Nem a nyilvánosságtól való félelem az ami Jessica Chastain nevét meghallva elsőként eszünkbe jut. A kétszeres Oscar-jelölt színésznő, aki ebben a hónapban lesz negyven, jelenleg ugyanis egy olasz divatguruval, Gian Luca Passi de Prepolusóval jár. New Yorkban élnek együtt, méghozzá abban a lakásban, ahol Leonard Bernstein a West Side Storyt komponálta. Azt azonban sosem tűrte igazán jól ha lesifotósok hada üldözi még a sarki fűszereshez, ezért a csinos színésznőnél szóba sem jöhet, hogy kollégái közül válasszon partnert magának. Többször is kijelentette ugyanis, hallani sem akar arról, hogy egy felkapott színésszel járjon.

Forrás: UPIMedia

Chastaint ma az egyik legjobb amerikai színésznőnek tartják, de igen nehéz helyzetből tört utat magának. Édesanyja még szinte kamaszlány volt, amikor megszülte őt, és nagyon szűkös anyagi körülmények között éltek. A színésznő a vér szerinti apjának sosem tudott megbocsátani, állítólag még annak temetésére sem ment el. Nevelőapjával azonban, aki tűzoltóként ment nyugdíjba, jó viszonyt ápol mind a mai napig. Chastainnek csaknem ráment a karrierje arra, hogy a húga 2003-ban öngyilkos lett, de sikerült kilábalnia a lelki válságból.

A színésznőt legközelebb a megtörtént események alapján készült Menedék (The Zookeeper’s Wife, 2017) című filmben láthatjuk. Egy Antonina Zabinska nevű lengyel asszonyt alakít, aki a német megszállás alatt zsidók százait bújtatta a varsói állatkertben, kockáztatva a saját és a családja életét.

Ez is tetszeni fog...