Színházajánló: Sugar (Van aki forrón szereti) - Corn & Soda

Színházajánló: Sugar (Van aki forrón szereti)

Új darab látható a Pesti Magyar Színházban a múlt hétvége óta: a Sugar. A remek musical a a világhírű Van, aki forrón szereti című film színpadi változata ugyanazzal a lebilincselő humorral, üde hangulattal, csavaros történettel és persze a jól ismert hősökkel.

A Pesti Magyar Színház fotója

A Pesti Magyar Színház fotója

A musical története szerint Joe és Jerry, a két tehetséges, de korgó gyomrú muzsikus életveszélybe került: véletlenül tanúi lettek egy maffialeszámolásnak, úgyhogy menekülniük kell Chicagóból – mégpedig a lehető leggyorsabban és bármilyen módon. Rájuk mosolyog a szerencse, mert egy zenekar floridai turnéra indul, és épp szaxofonost meg bőgőst keres. Igen ám, csakhogy ez egy női zenekar! Mit lehet tenni, hőseink parókát és női ruhát öltenek, s ezzel kezdetét veszi életük legkülönösebb kalandja, amelynek végén ott várja őket a szerelem is. De hogyan magyarázzák meg a szerelmüknek, hogy ők nem egészen azok, akiknek látszanak? És mi lesz a maffiával, amely egészen Miamiig üldözi őket?

A zenés színház egyik legbravúrosabb vígjátéka 2016 februárjában a Pesti Magyar Színházban Méhes László rendezésében, kiváló szereposztásban látható.

 

You may also like...

hu_HUHungarian
hu_HUHungarian
%d blogger ezt szereti: