Terminator nyereményjáték a Corn & Sodával! - Corn & Soda

Terminator nyereményjáték a Corn & Sodával!

Forrás: Pannonia Entertainment

Augusztus végétől világszerte 3D-ben tér vissza a mozivásznakra James Cameron kultikus akció-scifije, a Terminator 2 – Az ítélet napja. Ehhez a rendhagyó premierhez kapcsolódva nyereményjátékot hirdetünk, melynek résztvevői között 3 db páros nyereményjegyet, valamint 3 db 70x100cm-s Terminator 2 3D moziplakátot sorsolunk ki. Tartsatok velünk!

A Terminator 2 – Az ítélet napja című filmet Magyarországon szeptember 14-től mutatja be a Pannonia Entertainment, digitálisan restaurált 3D képpel és az eredeti ’91-es magyar szinkronnal. Az országos premier előtt két héttel, augusztus 29-én – a filmbéli Ítélet Napja 20. évfordulóján – nagyszabású Terminator Napot tartanak a Corvin Moziban, aminek a legnagyobb vászonméretű Korda termét kifejezetten a T2 premier kedvéért nagy teljesítményű dupla vetítőgépes Dolby 3D technikával szerelte fel a Christie projektorgyártó, a Cinema Next Kft. együttműködésével. Ezen a napon a T2 3D mellett egyetlen alkalommal látható lesz a Terminator 1984-ben készült első része is, valamint egy exkluzív video-interjú James Cameronnal az újbóli bemutató kulisszatitkairól.

Forrás: Pannonia Entertainment

A filmet augusztus 29. és szeptember 13. között további premier előtti vetítéseken láthatják a Corvin Mozi nézői, szeptember 14-től kezdve pedig országszerte több mint 30 moziban, Budapesten és a megyeszékhelyek többségén is vetítik.

És akkor most jöjjön a játék! Kedves Olvasóink, arra kérünk benneteket, hogy válaszoljátok meg (helyesen) a következő kérdést: Milyen modellszámot viselt a Robert Patrick által megszemélyesített terminátor a filmben?

Forrás: Pannonia Entertainment

Válaszaitokat 2017. 08. 25-ig várjuk komment formájában. Sorsolás 2017. 08. 26-án. A nyerteseket Facebook üzenet formájában értesítjük.

Továbbá ne felejtsétek el like-olni a Corn&Soda-t, nehogy lemaradjatok a további nyereményjátékainkról! Sok szerencsét kívánunk!

A nyereményjáték leírása

  • A játékban minden 18. életévét betöltött, magyarországi lakcímmel rendelkező magánszemély részt vehet. Kivételt képeznek ez alól a szerkesztőség munkatársai.
  • A játék időtartama: 2017. 08. 23-tól 2017. 08. 25-ig.
  • A játékban való részvétel feltétele a Corn&Soda Facebook oldalának kedvelése és az ott megjelenő kérdésre a bejegyzés alatti hozzászólásban történő helyes válasz beküldése.
  • A Corn&Soda Magazin (továbbiakban Szervező) 3 db páros nyereményjegyet sorsol ki a film premier előtti vetítésére (aug. 28. 19:00, Corvin Mozi, Korda terem), továbbá a három szerencsés nyertes egy-egy 70x100cm-es Terminator 2 3D moziplakáttal is gazdagabb lehet. A plakát nyereményeket a nyertesek augusztus 28-án vehetik át a Corvinban, a helyszíni nyereményjegy regisztráció során
  • A nyeremények sorsolásának és a nyertesek kiértesítésének időpontja 2017. 08. 26. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható, a nyeremény nem átruházható!
  • A Szervező a nyeremény darabszámának megfelelő számú nyertest sorsol. A nyertese(ke)n túl továbbá a nyeremény darabszámával megegyező számú további pótnyertes kerül kisorsolásra, aki(k) akkor lép(nek) a nyertes(ek) helyébe, amennyiben a nyertes 24 órán belül bármely okból nem elérhető, illetve nem értesíthető. A nyereményjátékon mozijegyet nyert olvasóinkkal ez esetben a közösségi oldalon található profilján keresztül vesszük fel a kapcsolatot, így kérjük azt minden esetben elérhetővé tenni üzenetküldésre. A nyeremény átvételének feltétele a nyertes (és kísérőjének) nevének, lakcímének és telefonszámának megküldése a Szervező részére. A Szervező az adatokat bizalmasan kezeli, és csak a nyeremények átadásáig tárolja.

Ez is tetszeni fog...