Médiaajánlat

A Corn & Soda weblapon banneres hirdetésre csak a Google AdSense-en keresztül van lehetőség, de egyéb, kedvezőbb hirdetési módot is feltudunk kínálni, ami nem más, mint a szponzorált tartalom.

Ezt már közvetlenül rajtunk keresztül, a cornandsoda@cornandsoda.com emailcímre, vagy a Facebook oldalunkra küldött üzeneten keresztül tehetik meg.

Küldött sajtóanyagból 25 000 HUF/cikk áron tudunk tartalmat szolgáltatni.

50 000 HUF/cikk pedig az általunk írt szponzorált anyagok ára.

Ez a fenti kettő bármi lehet. Beharangozó, interjú, beszámoló, csak a képzelet szabhat határt, meg persze a magyar nyelv.

A fentieken kívül képriport készítésére is van lehetőség, aminek 75 000 HUF/cikk az ára.

A fenti árak egy hetes főoldalon való megjelenést garantálnak. Lehetőség van a cikkek további főoldalon való tartására, heti 15 000 HUF/hét áron.

Statisztikáink:

Az alábbiakban az oldalunk statisztikájáról olvashatnak, illetve képek formájában láthatnak egy rövid összefoglalót. Az adatokat az oldalon aktívan 2016 januárjától futtatott Jetpack bővítményből, illetve a Google Analyticsből nyertük ki.

A C&S-nek az utóbbi években jól láthatóan dinamikusan növekedett az olvasottsága az aktív fogyasztónak számító 18 és 34 év közötti fővárosiak körében.

Amennyiben médiaajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük keressen fel minket a cornandsoda@cornandsoda.com emailcímen a továbbiak egyeztetése érdekében.