20 új Sziget fellépő - Corn & Soda

20 új Sziget fellépő

A szervezők húsz újabb névvel lepték meg a Sziget Köztársaság polgárait. Már egy ideje tolták maguk előtt az új bejelentéseket, és jól le is voltak maradva lineup téren a többi európai nyári fesztiválhoz képest.
10491977_10153613070598975_2674962773991479284_n

Az eddig bejelentett fellépők listáját egy korábbi bejegyzésben már felsoroltam, a húsz új fellépő pedig:
Paloma Faith, Foals, Knife Party, Marina And The Diamonds, Foxes, Alesso, Selah Sue, Yellow Claw, The Maccabees, NERVO, Interpol, Dropkick Murphys, SBTRKT, Halestorm, Dotan, MØ, Vitalic, Gentleman, Future Islands, Typhoon, William Fitzsimmons és a Beatsteaks.
Ezek mellett azt ígérték a szervezők, hogy a közeljövőben (ez mondjuk jelenthet egy hónapot is) headlinerekkel is jelentkeznek!

Belső infókból megtudtunk néhány részletet, hogy a Foals mindenképpen a nagyszínpadon lesz,   a The Maccabees pedig 13-án lép fel.
A lista egyre színesebb, sok visszatérő fellépővel, és néhány olyannal, akik most fordulnak meg először Magyarországon.
Az új nevekkel immáron 25%-os a programok bejelentése a maga 66 fellépőjével, vagyis még rengeteg fellépőre és meglepire számíthatunk természetesen ennek nagy részét a magyar fellépők teszik majd ki.
A jegyek továbbra is gyorsan fogynak itthon és külföldön egyaránt. Idén is van diákprogram, aki még nem csatlakozott egy csapathoz, az tegye meg mihamarabb!

Ez is tetszeni fog...