2014 legváratlanabb cameo megjelenései - Corn & Soda

2014 legváratlanabb cameo megjelenései

A cameo mindig ismert volt a filmek és sorozatok történetében. Jelentése szerint a cameo olyan szerep, mely nagyon rövid és rendszerint az egyébként ismert színésznek akár szövege sincs vagy csak nagyon kevés. A leghíresebb cameo szerepek Alfred Hitchcockhoz köthetők, előszeretettel szerepelt minden filmjében, de szerepeinek soha nem volt nagyobb jelentősége. Az utóbbi évek számomra legmeglepőbb cameója Brad Pitt és Matt Damon kétsoros szereplése volt a Confessions Of A Dangerous mind című filmben. A következő lista az idei év öt cameo megjelenését tartalmazza a teljesség igénye nélkül.

Guardians of the Galaxy

Stan Lee-t már meg sem említem, hiszen ő megszokottan és köztudottan megjelenik a MCU filmjeiben, itt most másról van szó. Howard The Duck az a bizonyos cameo, aki a Guardians of the Galaxy végén, az end screen creditben jelenik meg a Collector (Benicio Del Toro) oldalán.

howard

 

Dumb and Dumber To

Bill Murray most kezd igazán elismert lenni, így talán ezen a cameón meg sem kell lepődnünk.

Dumb and Dumber 2

 

Cuban Fury

Nick Frost és Chris O’Dowd epic dance-offja közben dudálás töri meg a harcot. A dudáló autó elhúz mellettük, és ki ül benne? Simon Pegg, egy “nem láttalak én már valahol?” arckifejezéssel. A dolog érdekessége, hogy később Pegg nem tudta megnevezni az autó színét, melyben ül. Elárulom, egy kék Ford.

simon pegg

 

Muppets Most Wanted

2014 Muppet sequele tartalmazza az év legkevésbé gyerekeknek való cameóit. A gyerekfilm bedobta Christoph Waltzot, Danny Trejót és Ray Liottát. Ha eddig nem akartad megnézni a filmet, most már muszáj leszel.

muppets

 

22 Jump Street

A 21 Jump Street sem fogta vissza magát annak idején, mikor cameóról volt szó, hiszen egyenesen Johnny Deppet hozta el nekünk. A sequel is tartogatott meglepetést az end credits-ben, hiszen itt Jonah Hillt Seth Rogenre cserélik az alkotók, és senkinek még csak fel sem tűnik a dolog. Az end credits egyébként érdekesre sikerült, hiszen körülbelül a következő hetvenöt Jump Street filmet előrevetíti. Poén vagy nem poén, jól hangzik.

29 jump street

 

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] hagyja el a mozit, biztosan lemarad valami fontosról, ezen kívül a Marvel szívesen játszik a cameókkal is, bár Stan Lee-t már egészen megszoktuk. A Guardians of the Galaxy tele van […]