Lego kiállítás - Corn & Soda

Lego kiállítás

LEGO_kiall

A Budakalászi Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár egy közös Lego kiállítást rendez a Kockabarátok csapatával január 27-29-i hétvégén.

A kiállítás természetesen a legismertebb dán játék, a Lego körül fog forogni, annak minden kreativitásával, élményével és izgalmával. Tematikus játékok, Lego kvíz értékes nyereményekkel és rengeteg egyéb érdekességgel várják a szervezők a kiállításra látogatókat, hogy egy maradandó élményben legyen részük. Érdemes minél korábban felkelni és kilátogatni, mivel az első 300 vendég különleges ajándékokat kap.

A kiállításra akár ingyen jegyeket is lehet nyerni. Egy egyedi tervezésű, különleges Lego építményt kell mindössze építeni, lefényképezni és elküldeni a lent látható e-mail címre. A legjobbak ingyenes belépőt nyerhetnek a kiállításra.

A pénteki napra ráadásul koncertek tarkítják majd az eseményt. A pénteki Hangfonó koncertekre érvényesek a LEGO kiállításra megváltott belépőjegyek is, külön koncertjegy megváltása nem szükséges! A fellépők közt lesz Korpás Éva és Madarász András, akik 16 órakor a CSILLÁRIM, HOPP! címmel tartanak gyerekkoncertet, majd 17:30-kor a The Plan zenekar koncertje lesz hallható.

Napi jegyárak:

Gyerek/nyugdíjas: 800 Ft,
Felnőtt 1200 Ft
Családi jegy (4fő) 3200 Ft
3 napos jegyárak:
– gyerek/nyugdíjas: 1000 Ft, felnőtt 1500 Ft
– csoportos jegy iskolai csoportok részére: 300 Ft/ diák (18 éves korig), kísérőnek ingyenes! Csoportoknak előzetes bejelentkezés szükséges!

A versenyre a jelentkezési határidő: 2017. január 20. péntek
Jelentkezni az alábbi e-mail címen lehet ( név, életkor, kép, építmény neve ): info@kockabaratok.hu

Sorsolás: JANUÁR 21!

Ne maradj le! Építs és nyerj!!

Ez is tetszeni fog...