Ismét József Attila mindenkiNET videópályázat indult - Corn & Soda

Ismét József Attila mindenkiNET videópályázat indult

József Attila MindenkiNET

@jozsefattilamindenkinet

A József Attila mindenkiNET videópályázatot először 2015-ben rendezte meg Ferencváros Önkormányzata, a költő születésének 110. évfordulóján. Idén újra pályázhatnak az érdeklődők. Olyan anyagokat várnak, amikben elhangzik József Attila valamelyik költeménye. Ez lehet akár teljes vers vagy részlet is, esetleg szavalat vagy megzenésített változat. Fontos kritérium, hogy a vers szövegének változtatás nélkül kell elhangzania. Nem a képi minőség mérvadó, hanem a kreativitás és előadásmód, tehát akár mobiltelefonnal is rögzíthetitek a pályamunkáitokat.

Feltételek: egy pályázó több anyagot is beküldhet, de egy videó nem lehet hosszabb 7 percnél. A pályázatokat (videókat) a YouTube-ra kell feltölteni, majd a „Nevezés” menüpont alatt megadni a film címét és linkjét (teljes URL), valamint a pályázó adatait. A pályázati film csak a pályázati adatlap kitöltésével együtt érvényes! Egy pályázó több filmmel is pályázhat, de mindegyik filmhez külön adatlapot kell kitölteni.

A feltöltési időszak: 2017. március 8. – április 3.

Pályázók köre: hazai és határon túli fiatalok, akik 2017. április 11. előtt nem töltötték be a 32. életévüket.

A nyertesek értékes jutalmakra számíthatnak, táblagépet és okostelefont és Sziget napijegyet is sorsolnak. Az ünnepélyes díjátadás április 11-én 18 órakor lesz a Ferencvárosi Művelődési Központban (Budapest, IX. kerület, Haller utca 27.).

További részletekért látogassatok el a videópályázat weboldalára, vagy érdeklődjetek Facebookon!

VERSRE FEL!

Ez is tetszeni fog...