A félregépelt szerelem - Gyógyír északi szélre bemutató a Kós Károlyban - Corn & Soda

A félregépelt szerelem – Gyógyír északi szélre bemutató a Kós Károlyban

Ha kedd, akkor színház Budakalászon, a Kós Károlyban! Május 2-án este 7 órától az Óbudai Társaskör, a Kultkikötő és az Orlai Produkciós Iroda közös produkciója, a Gyógyír északi szélre című darab lesz műsoron!

gyógyír

Fotó: Sajtóanyag

Emmi Rothner e-mailben szeretné lemondani a Like magazin előfizetését, de félreüt egy betűt, és levele véletlenül Leo Leikénél köt ki. Minthogy újra meg újra a rossz címre ír, Leo egy idő után kénytelen felvilágosítani őt a tévedéséről. Így veszi kezdetét a különleges levélváltás, melynek során a teljes ismeretlenség és kedves bensőségesség közti keskeny mezsgyén egyensúlyozva egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg végül kénytelenek feltenni maguknak a kérdést: vajon a levelekben kifejezett, egymás iránti egyre erősebb érzéseik kiállják-e a személyes találkozás próbáját?

És ha igen, hogyan tovább? „Írjon nekem Emmi, az írás olyan, mint a csók, csak ajkak nélkül. Az írás annyi, mint csókolni, de ésszel.” Lebilincselően szórakoztató darab, megszólít fiatalt, időst, magányost, családost, mindenkit, aki szereti látni mindennapjaink ellenmondásait, emberi útvesztőit.

Daniel Glattauer világsiker könyve alapján
Fordította: Kajtár Mária

Szereplők:
Emmi Rothner – Fullajtár Andrea
Leo Leike – Őze Áron
Belépőjegy ára: 2500 Ft
További információ: www.koskarolymh.hu

Ez is tetszeni fog...