Megérkezett A Viszkis első előzetese és plakátja - Corn & Soda

Megérkezett A Viszkis első előzetese és plakátja

Forrás: InterCom

A nemrég napvilágot látott, első előzetes után végre megérkezett A Viszkis (2017) első hivatalos posztere is. Meg kell hagyni elég menő lett. Antal Nimród filmje november 23-tól látható a hazai mozikban.

Magyaroroszág egyik leghíresebb bankrablójáról, Ambrus Attiláról készített filmet előzetesen is nagy várakozás övezte idehaza; ezért mindenki tűkön ült már némi infóért a filmről. Kevés olyan ember van idehaza, aki a 90-es évek legendás rablójának történetét ne követte volna nyomon – Ambrus Attila a minden rablás előtt elfogyasztott viszkijéről kapta a Viszkis nevet.

Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nőtt fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagyva maga mögött. Már Erdélyből Magyarországra szökése is elképesztő történet, de mindez semmi ahhoz képest ami idehaza várt rá. Kezdetben egy hokicsapat kapusa és szertárosa volt, de a nehéz kezdetek után megvilágosodott; alaposságát, gyorsaságát és vakmerőségét teljesen más a helyen kamatoztatná inkább – az élet sötétebbik oldalán. Sorozatban fosztotta ki a postákat, a bankokat, és az utazási irodákat; összesen közel harmincat. 1999 január 15-én végül lebukott és elfogták. Ekkor még sikerrel szökött meg a fogságból, azonban három újabb rablást követően ugyanazon év októberében már nem volt számára menekvés.

A november 23-án bemutatásra kerülő mozi főbb szerepiben Szalay Bencét, Móga Piroskát, Schneider Zoltánt és Klem Viktort láthatjuk majd.

Ez is tetszeni fog...