Mozikban A Viszkis! - Corn & Soda

Mozikban A Viszkis!

A héten végre a mozikban az év kétségtelenül legjobban várt magyar filmje, A Viszkis (2017). A Kontrollt (2003) is jegyző Antal Nimród Hollywood után ismét itthon forgatott, új filmjében ráadásul Ambrus Attila történetének felhasználása alapján maga a rendező írta a fikciós elemekkel tűzdelt, igaz történet alapján készült forgatókönyvet.

Az ízig-vérig akciófilm főszerepeiben Szalay Bence kelti életre a Viszkist, míg az őt üldöző rendőr szerepében pedig Schneider Zoltán brillírozik. A film előjátszásoknak köszönhetően már szerda estétől látható országszerte a kiválasztott mozikban, sőt angol feliratos változat is elérhető lesz a filmből.

Fotók: InterCom

A film hazai díszbemutatóját tegnap este tartották Budapesten, ahol természetesen megjelentek A Viszkis készítői és szereplői, valamint a hazai filmes világ színe-java. A közönség soraiban izgulta végig a filmet az est házigazdája Juszt László, a főszereplők, Szalay Bence, Schneider Zoltán, Móga Piroska és Klem Viktor, a film zeneszerzője Yonderboi,  író-rendezője Antal Nimród, valamint producerei Hutlassa Tamás és Hutlassa Barnabás. A premieren tiszteletét tette többek között az igazi Viszkis, Ambrus Attila is.

Fotók: InterCom

Ez is tetszeni fog...