300.000 forint bohócokért - A Karitáció Alapítvány rajzpályázata - Corn & Soda

300.000 forint bohócokért – A Karitáció Alapítvány rajzpályázata

“az ÉN bohócdoktorom” rajpályázat
Forrás: sajtóanyag

A Karitáció Alapítvány – Gyógyító Bohócdoktor csapata rendhagyó módon 5. alkalommal hirdeti meg rajzpályázatát “az ÉN bohócdoktorom” címmel. Linkekért és infókért görgess lejjebb!

Bohóckodjunk!

A gyermeki kreativitásnak még a négy fal sem szabhat határt. Az alkotás öröménél kevés boldogítóbb érzés van, és míg alkotnak, ők maguk nem is, de fantáziájuk szabadon szárnyalhat.  A pályázat célja, hogy mindenki megalkothassa saját bohócdoktorát: a rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról és arról, hogy a ti fejetekben miként elevenednek meg a Karitáció Alapítvány bohócdoktorai.

Mit, hogyan, kik?

Formai követelmények:
– az alkotói pályázaton grafikával (rajzzal, festéssel) lehet indulni.
– stílusbeli vagy egyéb megkötés nincs
– pályázat eredményhirdetése: 2020. május 31. (vasárnap) 

Sajnos nem indulhat mindenki. A megszabott korosztályok a következők: 
1. 8 év alatti (óvodás – kisiskolás),
2. 8-15 éves kor közötti (iskolás)

A feltöltésre itt van lehetőség. Figyelem! Az érvényes jelentkezéshez feltöltéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, telefonszámát, iskolája elérhetőségét, a pályamű fantázia nevét.
 
A tehetség természetesen nem maradhat jutalom nélkül! A legjobbnak ítélt alkotások készítői értékes díjazásban részesülnek korosztályonként. És ez még nem minden, hiszen a  legjobb alkotásokból plakát, matrica, kiadvány készül!

Íme a nyeremények!

1. 8 év alatti (óvodás – kisiskolás) – 75.000 Ft értékű PC táblagép
2. 8-15 éves kor közötti (iskolás) –  75.000 Ft értékű PC táblagép
3. közönségszavazás – Karitáció Alapítvány ajándékcsomag

Mindezeken felül a győztes alkotások kikerülnek a Karitáció Alapítvány Facebook oldalára is, hogy minél többekhez eljuthasson a nevetés üzenete.

A mi szerepünk

Habár sokan nem nevezhetünk, az eredménybe közönségként kapunk beleszólást. A közönségszavazás 2020.05.05-2020.05.31-ig zajlik. A legtöbb interakciót kapott pályamű is 2020. évre elnyeri a Karitáció Alapítvány Bohócdoktor különcímét. 

Ez is tetszeni fog...