5 sorozat amit ne anyáddal nézz - Corn & Soda

5 sorozat, amit ne anyáddal nézz

got-mother

Tudom, hogy anyák napja már elmúlt, de talán nem is lett volna túl szép az, ha aznap írom meg ezt a cikket. Hogy miért? Kattintsatok és megtudjátok!

Nincs is annál idillibb modern kép, amikor összegyűlik este a család, hogy megnézze a kedvenc sorozatának új epizódját. Kivéve, ha az egy belezős szoftpornó.

Listánknak, ha nem is minden egyes tagja, de már-már nevezhető ennek. Igaz az átlag ingerküszöb a szexualitással és az erőszakkal szemben már annyira megnőtt, hogy nem annak észleljük, egy halk belső hang azért néha felszisszen bennünk. Nézzük is mik azok, amiket tanácsosabb egyedül megnézni, mint a szüleinkkel.

1 Trónok harca

Miért nézed?

Mert politikai intrikáival reálisabbá teszi a fantasy műfajt, plusz a sárkányok iszonyatosan menők.

Miért ne nézd anyáddal?

Mert ritka hogy készül belőle olyan rész, amiben nincs minimum egy pár cickó és akkor még finom voltam.

2. True Blood

Miért nézed?

Mert ez volt az egyetlen normális vámpíros sorozat.

Miért ne nézd anyáddal?

Még a mai napig élénken él bennem az a jelenet, amiben a főhős vámpír úgy döngeti meg az ex-csaját, hogy elfordítja annak a fejét 180 fokban, mert nem akar a szemébe nézni közben. Persze mivel mindketten élőhalottak, minden megy tovább.

3. Spartacus

Miért nézed?

A király képregényszerű mivolta miatt, és mert a hibátlanul koreografált akciójelenetek mellett a sorozat drámai része sem elhanyagolható.

Miért ne nézd anyáddal?

A Trónok harcánál azt mondtam, hogy sűrűn mutatnak cickókat, hát itt orrba szájba tolnak mindenféle nemi szervet, néha még szó szerint is.

4. Kaliforgia

Miért nézed?

Duchovny alakítja benne az alkoholista és szexfüggő írót, akinek egy normális napja sincs az életében, ettől pedig a sorozat egyszerre humoros és néhol drámai.

Miért ne nézd anyáddal?

Az alkoholista és szexfüggő írónak egy normális napja sincs az életében.

5. Bates Motel

Miért nézed?

Mert Hitchcock klasszikus művének, a Psycho-nak az előzményeit tárja szemed elé.

Miért ne nézd anyáddal?

Norman és az anyja kapcsolatára enyhe szó az, hogy beteg. Nem vicces egy Ödipusz-komplexussal küzdő gyilkos történetét anyáddal nézni. Nem hiszed? Keress rá a neten, de nem fog tetszeni amit találni fogsz! Én szóltam.

Ez is tetszeni fog...