A DOOM PATROL MÁSODIK ÉVADA JÚNIUS 26-ÁN INDUL AZ HBO GO-N - Corn & Soda

A DOOM PATROL MÁSODIK ÉVADA JÚNIUS 26-ÁN INDUL AZ HBO GO-N

Visszatér a világ megmentésére a DC legfurcsább szerzetekből álló szuperhőscsapata: a Doom Patrol. A zseniális karakterekkel, vizuális és nyelvi gegekkel teli első évad után most a világpremierrel egyidőben, június 26-tól lesz látható az HBO GO-n a 2. évad. 

forrás: sajtóanyag

Mr. Senki legyőzése után a Doom Patrol lekicsinyített tagjai Cliff (Brendan Fraser) játék autóverseny-pályáján ragadtak. Fel kell dolgozniuk, hogy Niles Caulder, azaz a Főnök (Timothy Dalton) elárulta őket és egyéni problémáikkal is szembe kell nézniük. És miközben mindannyian azzal küzdenek, hogy felülemelkedjenek saját múltbeli traumáikon, be kell fogadniuk és közös erővel meg kell védeniük családjuk legújabb tagját, Dorothy Spinnert (Abigail Shapiro), aki Niles lánya és titokzatos képességeivel befolyásolhatja még a világvége eljövetelét is.

forrás: sajtóanyag


Június 26-án egyszerre válik elérhetővé az HBO GO-n a Doom Patrol második évadának első három epizódja, melyet heti egy új epizód követ hat héten keresztül. A sorozat a televízióban augusztustól lesz látható.

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...