A kívülálló - jön a Stephen King regényéből készült sorozat - Corn & Soda

A kívülálló – jön a Stephen King regényéből készült sorozat

Január 13-án dupla epizóddal indul az HBO új, saját gyártású, Stephen King regénye alapján készült 10 részes thriller sorozata, A kívülálló. A regényről korábban már írtunk kritikát.

forrás: HBO GO

A történet szerint Georgia állam egyik erdőjében holtan találnak egy kisfiút. A 11 éves Frankie Peterson brutális gyilkosság áldozata lett. A rendőrség hamarosan letartóztatja a feltételezett elkövetőt, Terry Maitlandot (Jason Bateman), a köztiszteletben álló tanárt. Az ügyet Ralph Anderson (Ben Mendelsohn) nyomozó vizsgálja, aki egyre több titokzatos körülménybe botlik. Végül a különleges képességekkel megáldott Holly Gibney (Cynthia Erivo) magánnyomozóhoz fordul segítségért.


A sorozat főbb szerepeiben az Emmy- és Golden Globe-díjas Jason Bateman (Ozark, Förtelmes főnökök), a Golden Globe-díjra jelölt Ben Mendelsohn (Ready Player One, Marvel Kapitány), továbbá Bill Camp (Aznap éjjel) és Cynthia Erivo (Nyughatatlan özvegyek).


A sorozat alapjául szolgáló regény nálunk az Európa Kiadó gondozásában jelent meg. A kívülálló amellett, hogy a New York Times bestsellerlistájának élére került, a Goodreadsen 2018-ban kategóriájának legjobb könyve lett.

forrás: Európa Kiadó

A sorozat magyar felirattal, dupla epizóddal indul január 13-án az HBO GO-n és az HBO-n, utána hetente érkeznek az epizódok. A szinkronos változat premierje január 26-án lesz az HBO-n.

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...