A Pesti Magyar Színház műsorán A napló - Corn & Soda

A Pesti Magyar Színház műsorán A napló

“Mert mindkettő mást akar: a férfi a nőt, a nő a férfit”

Férfi és nő kapcsolatának mélyére ás Jean-Claude Carrière A napló, avagy a Don Juan-katalógus című ravasz és üde komédiája. Sok humor és két nagyszerű színész, Csépai Eszter és Bede-Fazekas Szabolcs hozza felszínre a legalapvetőbb emberi érzéseket.

A Pesti Magyar Színház műsorán A napló 2

November 6-tól látható a Pesti Magyar Színházban Jean-Claude Carrière legnagyobb sikert arató vígjátéka, A napló. A könnyed és szellemes színdarab férfi és nő konfliktusokkal teli kapcsolatát helyezi a középpontba. Az előadás során tanúi lehetünk egy fiatal nő és egy középkorú férfi furcsa kapcsolatteremtési próbálkozásának, amely egy banális félreértésből bontakozik ki.

“Ahol egy műben mindvégig csak egy férfi és egy nő van a színpadon, az többnyire a szerelemről szól – ebben az értelemben szerelmes darab is” – mondta el Cserje Zsuzsa rendező. Carrière komédiája azonban a szerelmi bonyodalmakat egészen más összefüggésbe helyezi. A pár tagjai nem a külvilággal harcolnak a boldog végkifejletért, egymást gyötrik lélektani párbajukkal.

A Pesti Magyar Színház műsorán A napló

Minden feldolgozás egyedi, így A napló Cserje Zsuzsa rendezésében is új színezetet kap. Az előadás akár pszichológiai krimiként is értelmezhető, rámutat mindennapi életünk problémáira, az elkövethető ballépésekre és bonyodalmakra.

A realisztikus díszletek közt életre hívott francia vígjáték a Pesti Magyar Színház műsorán december 10-én, 11-én és 22-én is látható a színház Sinkovits Imre Színpadán.

Ez is tetszeni fog...