A Roxtaz földön, vízen és levegőben is tolja a bulit - Corn & Soda

A Roxtaz földön, vízen és levegőben is tolja a bulit

A szegedi Roxtaz DJ formáció különleges mixvideóval, illetve videó sorozattal rukkolt elő. Alább meg is nézhetitek hogyan keverik a srácok a muzsikát a Tiszán.

A vízparton zenélésnél, illetve ez esetben a mixelésnél, csak az jobb, mikor a vízen, egy hajóban megy a buli. Nagyjából erre gondolhattak a Roxtaz tagjai, mikor egy hajóra, pár társukkal és néhány csajjal felpattantak, hogy összehozzanak egy 17 perces videót.

Itt nem egy klipről van szó. Ez inkább olyan, mint egy élő mixelős videó, csak kicsit akciódúsabb a téma. Az ilyen videókat akár külön műfajba is sorolhatnánk. Jellemzőjük a naturalista képi világ, az egyszerű színek, és az hogy a főszerepben mindig a zene, illetve az azt keverő arcok állnak.

Ezt dobták ők fel annyival, hogy még néhány plusz embert, egy hajót, némi piát, és így egy kis plusz hangulatot csempésztek a dologba.

Nem is tépem tovább a szám, vagyis inkább csapkodom tovább a klaviatúrám. inkább nézzétek meg a videót!

A Roxtaz új projektjének nem véletlenül lett egyébként az a neve, hogy Földön, vízen, levegőben. Jól sejtitek, hogy az előbbi videó a cím második felére utal. Hamarosan érkezik egy olyan mixvideójuk is, ahol szárazon állnak a srácok és egy olyan is ahol repülnek. Persze az utóbbinál nem kell semmi rosszra gondolni, ugyanis szó szerint felszálltak a levegőbe és ott kevertek egy mixet. A többi videóért keressétek fel a Roxtaz YouTube csatornáját.

Ez is tetszeni fog...

Hozzászólások

  1. […] még a hajón mixelő srácokra? A Roxtaz az ígéretük szerint továbbvitte az ötletet és egy hajó után a szárazföldön és […]

  2. […] még a hajón mixelő srácokra? A Roxtaz az ígéretük szerint továbbvitte az ötletet és egy hajó után a szárazföldön és […]