A sorozatok Corn & Sodája - Corn & Soda

A sorozatok Corn & Sodája

Azt mindenki tudja, hogy egy filmhez milyen nasi illik a legjobban, természetesen az üdítő és kukorica párosítás a legnépszerűbb. Viszont azt tudjátok, hogy mi illik a kedvenc sorozataitokhoz? Kattintás után megtudhatjátok.

Rengeteg piálós játék létezik amiket egy-egy sorozatmaraton alatt játszani lehet, ezeknek persze a totális lerészegedés a célja, mert ha minden egyes alkalommal iszunk egyet, amikor a Trónok harcában Dany egy titulust biggyeszt a neve mögé, öt perc után kidőlünk. Ám nem feltétlenül kell ennek így lennie. Lehet mérsékelten is fogyasztani a kedvenc alkoholos itókánkat a favorizált sorozatunk mellé, és hogy igazán stílusosak legyünk, miért ne igyuk, vagy együk pont azt ami éppen ahhoz a sorozathoz illik. Nézzük hát, hogy melyik ital, étel, melyik műsorhoz illik.

Kávé:

Kiválóan passzol a Jóbarátokhoz, és a Pretty Little Liars-höz. Utóbbihoz inkább valami csokis habos, kávénak már nehezen nevezhető cucc a legjobb.

Whiskey:

A kifinomult, elegáns úriemberek itala, így a Mad Men, a Ray Donovan, a Dallas, a Gengszterkorzó, a Gátlástalanok, az Elnök emberei, a Kártyavár, illetve a Downtown Abby alatt a legjobb fogyasztani őket. Szigorúan mindenféle apró esernyő nélkül.

Bor:

Leginkább a Trónok harcához illik, de csak fém kehelyből, és mellé sült csirkét eszegethetünk, de azt is csak kézzel, vagy ezüst evőkészlettel. Szóba jöhet még itt a Salem is, de ebben az esetben inkább a fa kehely ajánlott.

Innentől jönnek a durvábbak, akinek nem túl jó a gyomra, az most inkább menjen vissza a kávéhoz

Bármiféle égetett szeszes ital:

Ajánlott a szappanoperákhoz és teleregényekhez, mivel azok olyan szintű romboló hatással vannak a szellemre, hogy jobb inkább tudattalanra inni magunkat, hogy minél kevesebb információt fogadjunk be belőlük.

Vér, illetve ismerőseink testrészei:

Azt mondanám, hogy az összes vámpíros sorozat, de a Vámpírnaplók rajongói inkább a kávézókhoz tatoznak, ezért inkább a True Blood, Hannibal, a The Walking Dead, és az újonc The Strain rajongói fogyasszák ezeket.

Különböző illegális szerek:

Egyetlen sorozat a Breaking Bad, de sajnos elfogyasztásuk után nem fogjuk majd fel az eseményeit ennek az igen epikus történetnek, így kénytelen leszünk még egyszer színjózanul végignézni.

 

A cikk írása közben egyetlen embernek sem esett bántódása, és az írója nyomatékosan kijelenti, hogy a fentebb ajánlott ételek és italok csak saját felelősségre fogyaszthatóak, továbbá az olvasók kötelesek elismerni, hogy a cikk íróját semmilyen felelősség nem terheli az olvasók cselekedeti miatt.

Ez is tetszeni fog...