A Tisza jön, a Deja Vu megy - Corn & Soda

A Tisza jön, a Deja Vu megy

Költözni kényszerül a szegedi retro zenei fesztivál, a Deja Vu, a Tisza áradása miatt. Szerencsére a szervezők profik és gyorsan találtuk új helyszínt a bulinak.

A Tisza áradása miatt a Dorozsmai úti, egykori Postás Sporttelep helyén tartják meg a Deja Vu Fesztivált. A pénteken induló, minden eddiginél nagyobb méreteket öltő dzsembori többek között olyan dancefloor világsztárokat vonultat fel, mint az Eiffel 65, a 2 Unlimited, az East 17, a Brooklyn Bounce, a Fun Factory, a Dune, a Sylver vagy a 2 Brothers on the 4th Floor.

„A vízügyi hatóságok tájékoztatása szerint szerdára-csütörtökre akár 600 centiméter környékére is emelkedhet a Tisza vízszintje, amely két dolgot jelent: vagy boat party-t rendezünk, vagy B helyszínre költözünk”

Nyilatkozta Kisházi Sándor programmenedzser, aki hozzátette, az infrastrukúra és a show-elemek villámgyors átköltözése nem kis kihívás, de rengeteg lehetőséget tartogat.

A Deja Vu kreatív csapata egy extravagáns party-arénát álmodott meg a Dorozsmai úti, hatalmas területre, rengeteg extravagáns show-elemmel, és őrületes látványvilággal. A szervezők szerint a fesztivált minden eddiginél nagyobb érdeklődés övezi, az utolsó darabig elfogyott bérletek után a pénteki és szombati napijegyek is sold out közelben vannak.

Deja Vu Fesztivál – kérd el Magad otthonról!

Szeged, Dorozsmai út, Postás Sporttelep (a Möbelix – áruházzal szemben) 2019. június 7-8-9.

Ez is tetszeni fog...