Absolut Battle az ország legjobb táncosaival! - Corn & Soda

Absolut Battle az ország legjobb táncosaival!

Egy régóta dédelgetett álom válik valóra az Ötkert számára június 11-én, amikor is az Absoluttal közösen megrendezzik Magyarország legnagyobb freestyle táncversenyét, az Absolut Battle-t. A legjobb magyarországi táncosok klasszikus 1 vs. 1 battle-ben mérik össze tudásukat a 400 000 ft összdíjazású versenyen.FELLÉPŐ_R3D ONE

A zsűri tagjai Szabó Tamás koreográfus (X-Factor, Csillag születik), Jossa Bence – Yoshapop hazai és nemzetközi freestyle battle győztes és Saiid, Magyarország legnépszerűbb slammere lesznek.
Az esemény MC-je DR BRS, akiről kevesen tudják, hogy komoly táncos múlttal rendelkezik, a DJ-k pedig Q-cee és Lil Matt lesznek.

Az eseményen fellépnek magyarország legjobb tánccsapatai is. A Zrínyi utcán felállított színpadon láthatjuk majd a Düki vezetésével a Red One, az Art Kingdom és az After School Timeless crew csapatát is (more to come), míg a döntőben a legjobb 8 táncos mellett a közönség is szerepet kap: egy decibel mérő segítségével közönségdíjast hirdetünk, aki az értékes tárgynyeremények mellett az Ötkertben kap fellépési lehetőséget.A4 flyer

A selejtezők megtekintése és a döntőre a belépés 23:30-ig ingyenes, utána az Ötkert hétvégi belépő árai érvényesek. (lányoknak ingyenes, fiúknak 2000 Ft – 1000 Ft lefogyasztható)

Ez is tetszeni fog...