Akik mi vagyunk - jön a Szólíts a neveden rendezőjének első sorozata az HBO GO-n - Corn & Soda

Akik mi vagyunk – jön a Szólíts a neveden rendezőjének első sorozata az HBO GO-n

Szeptember 15-én indul az HBO GO-n és az HBO-n Luca Guadagnino, a Szólíts a neveden Oscar-díjra jelölt rendezőjének első sorozata Akik mi vagyunk (We are who are) címmel.

forrás: sajtóanyag

Luca Guadagnino egyedülálló filmes stílusát most nyolcrészes sorozatban élvezhetjük az HBO jóvoltából. A két amerikai gyerek egy olaszországi amerikai katonai támaszponton él. Tanúi lehetünk a felnőtté válásuknak: a barátságuknak, identitáskeresésüknek, az első szerelemmel való találkozásuknak, minden olyan dolognak, ami egy tinédzsert foglalkoztat. A történet bárhol a világban megeshet, de ebben az esetben olasz-Amerika kis szegletében játszódik.

A sorozat főbb szerepeiben Chloë Sevigny (A tett, Queen & Slim), Jack Dylan Grazer (Shazam!), Alice Braga (Új mutánsok, A rítus), Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Kid Cudi (Westworld, Törtetők) , Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier és Sebastiano Pigazzi.

A széria szeptember 15-én indul az HBO GO-n és az HBO-n, magyar felirattal. Az epizódok heti rendszerességgel érkeznek majd.

forrás: sajtóanyag

Ez is tetszeni fog...