Amerikában is híre megy RIA stílusváltásának - Corn&Soda

Amerikában is híre megy RIA stílusváltásának

RIA, vagyis művésznevén Bokor Marianna stílust váltott és mostantól táncolható, trendi popzenét játszik. Az énekesnő régi barátjával és alkotótársával, Burai Krisztiánnal készítette el Légy enyém című új dalát, amelyet a nyáron több koncerten is bemutat Amerikában.

Fotós: Dallos Miklós

RIA új dalának témája a „se veled, se nélküled” szerelem, amely a Légy enyém címet viseli. A jól táncolható, populáris r’n’b stílusú, pörgős dal a nyár egyik kedvenc magyar slágerévé is válhat, hiszen pozitív a kicsengése, a szerelmesek megbékélnek egymással. RIA szerző- és előadótársa az ország egyik legsikeresebb zenei producere, Burai Krisztián.

– Évekkel ezelőtt egy tehetségkutató tévéműsorban kerültünk egy csapatba, azóta tart a barátságunk és a munkakapcsolatunk. Krisztiánnal egy rugóra jár az agyunk, és azonnal értjük egymást. A tavaly megjelent „Indulhat a show” című első nagylemezemre is írtunk együtt dalt, és ennek a közös munkának a folytatása most a Légy enyém. A dallam improvizációkból, kísérletezésből, zenei ötletekből alakult ki, amihez Jakab Andrea írta a szöveget, Krisztián pedig hozzátette a rapbetétet. A Légy enyém új korszakot nyit az életemben, mert eddig rockosabb zenét játszottam. A stílusváltásnak egyszerű az oka: sokféle zenét hallgatok, és ez a fajta trendi, bulis popzene is közel áll hozzám. Most ebben szeretném kipróbálni és megmutatni magam – nyilatkozta RIA énekesnő-dalszerző.

A Légy enyém című dal egyelőre single-ként jelenik meg az ismert online felületeken a Music Fashion Kiadó gondozásában, ám rövidesen újabb szerzemények követik majd. RIA ugyanis már dolgozik az új zenei stílusához illeszkedő dalokon. Burai Krisztián stúdiójában is készül egy újabb dal, amit várhatóan idén ősszel mutatnak majd be.

A Légy enyém című dalt RIA nyáron Floridában és környékén élőben is előadja. – Másfél hónapra utazom az Amerikai Egyesült Államokba, és négy koncertem biztosan lesz, amelyeken a közönség a Légy enyém című dalt is meghallgathatja. Nagyon izgatott vagyok, mert terveim szerint több amerikai zenei producerrel is találkozom – mesélte RIA.

Ez is tetszeni fog...