Elindult az Aquaman forgatása - Corn & Soda

Elindult az Aquaman forgatása

Vízre bocsátotta a DC újabb szuperhősmoziját, ezúttal szó szerint, ugyanis a napokban megkezdődött az Aquaman forgatása! A DC univerzum egyik legizgalmasabb figurájának saját mozijához kellett egy kis önbizalom, mert a nyáron bemutatásra kerülő Wonder Woman fogadtatását sem várták be vele.

A rendezői székben a mindössze 40 éves  James Want láthatjuk, aki a Fűrész (Saw, 2004), illetve Démonok között (The Conjuring, 2013) filmekkel lett népszerű. Könnyed dalolgatásra azt hiszem nem számíthatunk tehát tőle, ami összességében nem biztos, hogy rosszat tesz a mostanában sötétebb irányt vett szuperhősmozik világában. További optimizmusra ad okot a szereplőgárda is, hiszen  főszereplőként az ügyeletes badass Jason Momoa, tűnik majd fel, aki idén ősszel Az Igazság Ligájában is színre lép. A film szereplői között van még Mera szerepében Amber Heard, a Vulkót alakító Willem Dafoe, Tom Curryként Temuera Morrisont láthatjuk és Nereusként egy igazi legenda, Dolph Lundgren tűnik fel. Wan régi színésze, Patrick Wilson Ormot, Nicole Kidman pedig Atlannát játssza.

 

Ha már egyszer a tengerek ura a főszereplő, nem csoda, hogy a munka nagy része Queenslandben, az ausztrál tengerparton zajlik majd, ráadásul a filmesek egy óriási stúdió komplexumot, a Village Roadshow Studios mind a kilenc műtermét is kibérelték. Ezzel pedig azt a rekordot is magának tudhatja a film, hogy a déli félteke legnagyobb stúdiójában készülhet a produkció. Nem érnek véget azonban a munkálatok itt; forgatási helyszínek között szerepel Kanada, Olaszország (Szicília) és Tunézia is.

Ez is tetszeni fog...