Az Emoji-film Guinnes világrekordja - Corn & Soda

Az Emoji-film világrekordja

Az Emoji-film

Az idén már negyedik alkalommal megszervezett Nemzetközi Emoji-nap nap és a hamarosan a mozikba kerülő Az Emoji-film (The Emoji Movie, 2017) adott – duplán is – okot arra a különleges ünnepre, amelyet az emojik barátai világszerte szerveztek, és amelyet azóta a rangos Guiness Rekord is hitelesített: a játékos kedvű rajongóknak hála, július 15-én megszületett a Világon legtöbb ember, amint emojinak öltözve egyszerre több helyszínen összegyűlik rekordja.

Három kontinensen, Dubajtól Moszkváig, Londontól Dublinig és Sao Paolótól a Velencei tóig jöttek össze Mosolygók, Pacsik, Padlizsánok és társaik. A magyar résztvevők az EFOTT-on öltöztek emojinak, és több mint százan voltak: a bulizók egész éjszaka a rendelkezésre álló sárga jelmezekben szelfiztek.

Az Emoji-film

Az Emoji-film, melynek hazai bemutatója augusztus 10-én lesz, egy olyan, kissé hibás emojiról szól, aki képtelen mindig egyféle arcot vágni: tele van érzésekkel és csodás módon mindet ki is tudja fejezi. A vírusirtó robotok elől bujkáló, különleges Emoji-komédia különleges magyar szinkront is kap: Csőre Gábor, Jordán Adél és Elek Ferenc mellett Hernádi Judit, Peller Anna, Szacsvay László, valamint Radics Gigi és Alföldi Róbert is egy-egy emoji hangjává válik.

Ez is tetszeni fog...