Az új Fifty Shades könyv egy héten belül jelenne meg, de máris ellopták - Corn & Soda

Az új Fifty Shades könyv egy héten belül jelenne meg, de máris ellopták

 

A Fifty Shades of Grey trilógia következő folytatása, melyet Christian szemszögéből írt meg a szerző, E.L. James, hamar a feketepiacon találhatja magát. A könyv alig egy hét múlva, június 18-án (Christian Grey születésnapján) jelent volna meg a tervek szerint, de a rendőrség a források szerint nyomozást folytat, mivel a könyv kéziratát ellopták a Random House Kiadóból. A lopás gyanúsítottját először házon belül keresik, a Penguin Random House-nak természetesen nincs hozzáfűznivalója a történtekhez.

A Fifty Shades nemzetközi siker, a három könyvet, a Fifty Shades of Greyt, a Fifty Shades Darkert és Fifty Shades Freedet több mint 125 millió példányban adták el. A kötetek szerzője 75 milliós vagyonával bekerült a Sunday Times Rich Listjébe is. Az első kötetet már meg is filmesítették – csoda lenne, ha valaki még nem hallott volna róla -, Jamie Dornan és Dakota Johnson főszereplésével. A filmhez nem csak saját soundtrack készült, de fehérneműkollekció és egy fajta bor is.

E.L. James azt nyilatkozta az új kötetről, hogy kötelességének érezte, hogy Christian szemszögéből is bemutassa az eseményeket a rajongóinak. Szerinte Christian nagyon komplex karakter, és az olvasókat mindig elbűvölték vágyai és motivációi, csakúgy, mint zaklatott múltja. Ezen kívül aki volt már kapcsolatban, az tudja, hogy minden éremnek két oldala van, így csak Ana gondolatait nem elég megismerni.

fiftyshadesofgrey

 

Ez is tetszeni fog...