Új LMBTQ regény érkezik - Bálint Erika: Adj esélyt - Corn & Soda

Új LMBTQ regény érkezik – Bálint Erika: Adj esélyt

Mostanában nálunk is egyre népszerűbbek a mássággal, az eltérő szexuális indentitással kapcsolatos, LMBTQ témájú regények, habár a téma még manapság is megosztja a közvéleményt. Ezért elsőkönyves íróként nem könnyű feladat ezt a kényes, érzékeny kérdést állítani a debütáló regény középpontjába. Bálint Erika azonban merészen, de különleges kifinomultsággal, mégis ezt a nehéz témát dolgozza fel a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában hamarosan megjelenő, Adj esélyt című regényében.

Forrás: Könyvmolyképző Kiadó

A történet fülszövege szerint Adorján évekig hazugságban élt. Ismert orvosként azt tette, amit a társadalom elvárt: megnősült és gyereke lett. Ám találkozott egy férfival, és elhagyta a feleségét, hogy szabadon szerethessen egy olyan korban, amikor ez megbocsáthatatlan volt.

Évekkel később, amikor kiderül, hogy halálos beteg, versenyt fut az idővel, és már bármit megadna, hogy megismerhesse a fiát.

Fia, Tomi egy olyan főiskolán tanul, ahová anyja kényszerítette, és csak magában dédelgeti az álmot, hogy szakács legyen. Életét felborítja a hír, hogy az apja életben van, sőt, találkozni szeretne vele.

Vajon képes Tomi megbirkózni a feltörő érzésekkel?

Szeretet és gyűlölet tánca zajlik közöttük, és az anya között.

Van megbocsátás? Meghallják-e egymást, mielőtt túl késő lenne?

Bálint Erika első megjelenő műve egy igazán különleges, realista regény napjaink Budapestjéről a rendkívüli történetek kedvelőinek.

Az írónőről:

Forrás: A szerző facebook oldala

Bálint Erika Békéscsabán született, Gyöngyösön nőtt fel, a Debreceni Egyetemen szerzett diplomát. Volt középiskolai tanár, népművelő, könyvtáros és vállalkozó.
Későn kezdett el írni, elsősorban az Aranymosás Irodalmi Magazinban jelentek meg novellái. Elbeszélései középpontjában hétköznapi emberek állnak, férfiak és nők, akik önmagukat és saját helyüket keresik az emberi kapcsolatok bonyolult szövedékű hálójában. Mai történetek, mai hősökkel.

A könyv már előrendelhető itt.

A regényről hamarosan kritikát is olvashattok!

Ez is tetszeni fog...