Bosszúállók: Ultron kora Behind the scenes videó - Corn & Soda

Bosszúállók: Ultron kora Behind the scenes videó

avengers age of ultron

A Marvel a napokban egy új „behind the scenes” videóval lepett meg minket, melyben a Bosszúállók: Ultron kora című film színfalai mögé nyerhetünk bepillantást. Aki a teljes klipre kíváncsi, megtalálhatja a Galaxis őrzői Blu-ray kiadásában, melyet mától lehet megvásárolni a boltokban.

Az új Bosszúállók epizódban Tony Stark egy új békefenntartó program újraélesztésén munkálkodik, amikor a dolgok félresikerülnek, és a Föld legnagyobb szuperhősei – Vasember, Amerika Kapitány, Thor, Hulk, Fekete Özvegy és Sasszem – újfent akcióba lendülnek a bolygó megmentéséért. A gonosz Ultron tervének megakadályozása mellett számos egyéb gonosztevővel és váratlan akadályokkal tűzdelt utat kell bejárniuk a Bosszúállóknak, mely egy olyan globális küzdelemben csúcsosodik ki, ahol az emberiség túlélése a tét.

A Bosszúállók: Ultron kora olyan sztárokat vonultat fel, mint Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Paul Bettany és Stellan Skarsgard. A Joss Whedon rendezte film 2015. május 1-jén debütál a mozikban.

Ez is tetszeni fog...